18 C
București
sâmbătă, 14 septembrie 2024
AcasăSportÎnotDavid Popovici a cucerit medalia de bronz în proba de 100 metri...

David Popovici a cucerit medalia de bronz în proba de 100 metri liber, la Jocurile Olimpice de la Paris

David Popovici s-a clasat al treilea și a cucerit medalia de bronz, cu un timp de 47,49 la proba de 100 metri liber, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Medalia de aur a fost câștigată de chinezul Pan Zhanle, care a scos un timp de 46,40 și a stabilit un nou record mondial în proba de 100 metri liber.

Al doilea care a ajuns la finish a fost australianul Kyle Chalmers, care a cucerit argintul cu un timp de 47,48. Ungurul Nandor Nemeth a încheiat pe locul al patrulea. David Popovici a reușit să câștige medalia de aur luni seara, la proba de 200 metri liber. El s-a aflat la o sutime de secundă de locul 2 și tot la o sutime de secundă de locul 4.

Adelina Toader
Adelina Toader
Adelina este Redactorul Șef al Ziarului România Liberă din iunie 2021. Adelina are o experiență de peste 8 ani în presa scrisă. Și-a început cariera jurnalistică în grupul de presă Bursa avansând de la poziția de redactor până la cea de Managing Editor. Adelina a scris atât pe domeniul economic, cât și politic- extern. În ultimii ani, Adelina a realizat interviuri cu miniștrii, ambasadori precum și cu antreprenori din diferite domenii.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă