14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportPleaca in voiaj sa-si reinnoiasca brevetul

Pleaca in voiaj sa-si reinnoiasca brevetul

Presedintele Traian Basescu l-a prezentat, sambata, pe superiorul caruia ii prezenta rapoartele intocmite in calitate de comandant de nava, acesta fiind comandantul instructor Dumitru Marasescu, de la fosta companie Navrom, care a precizat ca Basescu scria doar rapoarte tehnice.
Marasescu a fost prezent la vizita pe care seful statului a intreprins-o la Santierul Naval Constanta si a declarat ca toate documentele scrise de Traian Basescu nu erau decat rapoarte tehnice care contineau strict date de specialitate despre comportamentul navei si al echipajului in voiaj.
El a precizat ca mai ales actele de indisciplina trebuiau raportate imediat la companie. Dumitru Marasescu a spus ca nu stie unde ajungeau aceste documente, dar ca este posibil ca acestea sa fi fost consultate de securistul companiei. La plecarea din santier, Traian Basescu a mai afirmat ca brevetul de comandant ii expira in scurt timp si ca va avea nevoie de un voiaj pentru a si-l prelungi. El a sugerat ca se va ambarca chiar pe nava vizitata, petrolierul “Histria Ivory”, care va fi lansat la apa in luna septembrie.

Cele mai citite

Înțelegerea Declarației 700

Declarația 700 este un instrument esențial în cadrul sistemului de administrare fiscală din România, utilizat atât de antreprenori cât și de alte entități de...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă