20.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportAlte sporturiJO 2024: Bernadette Szocs, a cincea favorită la tenis de masă, a...

JO 2024: Bernadette Szocs, a cincea favorită la tenis de masă, a fost eliminată în optimi

Sportiva Bernadette Szocs se oprește în optimile de finală la tenis de masă, fiind eliminată de austriaca Sofia Polcanova cu 4-0 (12-10, 11-3, 13-11, 11-9). Astfel, drumul la Jocurile Olimpice 2024 se oprește aici pentru româncă.

Bernadette SzocsSofia Polcanova cu 4-0

Jucătoarea română de tenis de masă, Bernadette Szocs, nu a reușit să avanseze în sferturile probei feminine de simplu la Jocurile Olimpice de la Paris. Miercuri, Szocs a fost învinsă în optimi de austriaca Sofia Polcanova cu 4-0 (12-10, 11-3, 13-11, 11-9).

Szocs, care a fost a cincea favorită a competiției, a întâmpinat dificultăți în fața adversarei sale, Polcanova, cap de serie numărul 15 și născută la Chișinău.

Polcanova, cunoscută pentru performanțele sale remarcabile, a câștigat aurul la Europenele din 2022 atât la simplu, cât și la dublu feminin, și bronzul la proba mixtă.

De asemenea, a ajuns în finală la ultimele două ediții ale Europe Top-16.

Pe lângă locul 9 obținut la simplu, Bernadette Szocs a reușit să obțină un loc 5 la dublu mixt, alături de partenerul său Ovidiu Ionescu.

Ne cunoaştem de foarte mult timp, a fost un meci strâns, toate seturile au fost foarte strânse. De data asta a fost mai bună ca mine, trebuie să accept situaţia şi trebuie să mă focusez în continuare pe ceea ce mi-a mai rămas. Nu mi-a mers jocul aşa cum mi-am propus, în plus ea a făcut mai puţine greşeli decât mine, asta a făcut diferenţa,

a declarat Bernadette Szocs, conform Agerpres.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Un nou cutremur în zona Vrancea. Ce intensitate a avut

Un cutremur s-a produs duminică, 29 septembrie, la ora locală 15:23, în zona seismică Vrancea. Potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru...

Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Autoritățile sunt pregătite să evacueze oamenii

ANM avertizează că un cod portocaliu va fi valabil în perioada 29 septembrie ora 08:00 - 30 septembrie ora 10:00. „După emiterea avertizărilor au fost...

Nevada va implementa un sistem de inteligență artificială pentru evaluarea solicitărilor de ajutor de șomaj

Oficialii din statul american Nevada au anunțat planurile de a introduce un sistem de inteligență artificială (A.I.) pentru a evalua cererile de ajutor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă