14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialIncep lucrarile de consolidare la Pasajul Marasesti

Incep lucrarile de consolidare la Pasajul Marasesti

De luni, tramvaiele care circulau prin Pasajul Marasesti vor avea trasee deviate ca urmare a inceperii lucrarilor de consolidare a pasajului.
Linia 15 va functiona pe traseul de baza intre Complexul RATB Titan si intersectia dintre Bd. O. Goga si Nerva Traian, apoi deviat prin Nerva Traian, Bd. Gh. Sincai, Calea Serban Voda, Cimitirul “Serban Voda”, cu intoarcere prin Soseaua Oltenitei, Calea Vacaresti, Soseaua Mihai Bravu, Bd. Camil Ressu, de unde va reintra pe traseul de baza.
Tramvaiele liniei 27 vor circula pe traseul de baza intre Complexul RATB Titan si intersectia dintre Bd. Camil Ressu si Soseaua Mihai Bravu, apoi deviat prin Soseaua Mihai Bravu, Calea Vacaresti, Soseaua Oltenitei, Cimitirul “Serban Voda”, cu intoarcere prin Calea Serban Voda, Bd. Gh. Sincai, Nerva Traian, Bd. O. Goga, Calea Dudesti, Bd. Camil Ressu, de unde vor reintra pe traseul de baza.
Pentru preluarea calatorilor se va infiinta linia-naveta 615, care va functiona pe traseul: Parcul Carol, Bd. Marasesti, Splaiul Unirii, pana la Podul Timpuri Noi, cu intoarcere prin Calea Vacaresti, Splaiul Unirii si Bd. Marasesti. Autobuzele vor efectua opriri pe sensul spre Podul Timpuri Noi, in statia cap de linie de la Parcul Carol, apoi in statia nou-infiintata “Oprire” amplasata dupa intersectia cu Bd. Dimitrie Cantemir, pe Splaiul Unirii, in statia “Dambovita” si in statia cap de linie “Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir”, iar pe sensul spre Parcul Carol, in statia nou-infiintata “Oprire” amplasata pe Splaiul Unirii inainte de intersectia cu Bd. Marasesti, pe Bd. Marasesti in statia nou-infiintata “Oprire” amplasata dupa intersectia cu Bd. D. Cantemir si in statia Parcul Carol, situata dupa intersectia cu strada Dr. Istrate.
Tot din 4 iulie, pe perioada consolidarii Pasajului Marasesti, se va infiinta statia “Parcul Carol”, pe ambele sensuri, situata pe strada 11 Iunie, pentru linia 7. Abonamentele eliberate pentru liniile 15 si 27 vor fi valabile si pe liniile 7, 32 si 615. Lucrarile la pasaj vor dura aproximativ un an.

Cele mai citite

Evoluția îmbrăcămintei bărbătești:o călătorie prin decenii

Moda bărbaților a suferit schimbări semnificative de-a lungul deceniilor, reflectând schimbări în normele societale, influențe culturale și progrese tehnologice. De la stilurile conservatoare de...
00:01:06

Indonezia: O nouă erupție a Muntelui Ruang și închiderea unui aeroport internațional învecinat

Muntele Ruang, un vulcan din nordul Indoneziei, a erupt de mai multe ori marți, conform Agenției de Vulcanologie a arhipelagului, provocând evacuări, închiderea unui...

Linia STB 311 va avea traseul prelungit

Începând de mâine, linia 311 va funcționa pe un traseu prelungit până la Sala Palatului, anunță Societatea de Transport București (STB). “În vederea optimizării serviciului...
Ultima oră
Pe aceeași temă