21.7 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăLifestyleVești bune! Celine Dion ar putea susține primul concert după o pauză...

Vești bune! Celine Dion ar putea susține primul concert după o pauză de doi ani

Celine Dion ar putea reveni pe scenă, după o pauză de doi ani! Celebra artistă ar cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, care va avea loc pe 26 iulie.

Celine Dion ar putea cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

Potrivit presei internaționale, Celine Dion ar putea cânta în deschiderea Jocurilor Olimpice.

Artista de 56 de ani a sosit luni la Paris, fiind cazată la hotelul Royal Monceau de lângă Champs-Élysées, același hotel unde este cazată și Lady Gaga, un alt invitat al ceremoniei.

Celine Dion ar putea susține un concert chiar în fața Turnului Eiffel, deoarece ceremonia de deschidere va avea loc de-a lungul râului Sena, culminând lângă Trocadero. Spectacolul va include 3.500 de actori, dansatori și muzicieni.

De altfel, jurnalistul francez Thierry Moreau a pus capăt speculațiilor și a transmis că Lady Gaga și Celine Dion vor interpreta piesa clasică a lui Édith Piaf „La Vie en Rose” la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vineri.

Până acum, oficialii nu au confirmat.

Amintim că vedeta suferă de o tulburare neurologică autoimună rară, numită sindromul persoanei rigide, care i-a afectat capacitatea de a cânta. Într-un documentar, Celine Dion se află pe o masă de masaj, urlând de durere, gemând în agonie, în timp ce medicii încearcă să o liniștească.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

România, noul centru medical din sud-estul Europei, atrage tot mai mulți pacienți străini

România se conturează ca un pol important al serviciilor medicale în sud-estul Europei, atrăgând din ce în ce mai mulți pacienți din afara țării...

Irina Rimes a povestit despre cearta pe care a avut-o cu Tudor Chirilă

Irina Rimes a vorbit recent despre conflictul pe care l-a avut cu Tudor Chirilă în sezonul trecut de la „Vocea României” și despre relația...

Parma cere o sumă uriașa pentru Dennis Man!

Evoluțiile excepționale ale lui Dennis Man în Serie A atrag atenția marilor cluburi europene, care sunt gata să plătească o sumă record pentru a-l...
Ultima oră
Pe aceeași temă