21 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiZvonuri privind a patra generație iPhone SE. Când se va lansa

Zvonuri privind a patra generație iPhone SE. Când se va lansa

Potrivit unor zvonuri care circulă în presa internațională, iPhone SE 4 pare că va fi lansat la începutul anului viitor, cu ecran OLED, cameră de 48MP și multe alte opțiuni.

Upgrede-uri majore pentru iPhone SE 4

Este de așteptat ca a patra generație iPhone SE să dispună de Face ID și USB-C, marcând un upgrade major față de modelele actuale și anterioare care au avut toate un buton Home Touch ID și un port Lightning, notează macrumors.

Ecranul dispozitivului va avea o altă dimensiune: de la 4,7 inci la 6,06 inci.

De altfel, va avea un ecran OLED pentru prima dată. De asemenea, se așteaptă ca noul iPhone SE să aibă un cip A18, la fel ca gama iPhone 16, între 6 GB și 8 GB de memorie LPDDR5, un șasiu din aluminiu și o singură cameră de 48 megapixeli în spate.

A patra generație iPhone SE se pare că va fi lansată între martie și mai 2025, cu un preț cuprins între 499 și 549 de dolari. Modelul actual a fost lansat în martie 2022 pentru 429 de dolari.

iPhone SE este un model de smartphone lansat de Apple care combină performanța modernă cu un design clasic.

Prima versiune a fost introdusă în martie 2016, iar ulterior, Apple a lansat modele actualizate în 2020 și 2022.

iPhone SE este cunoscut pentru dimensiunile sale compacte și prețul mai accesibil comparativ cu alte modele din gama iPhone.

Deși are un aspect similar cu iPhone 8, acesta este echipat cu tehnologii avansate, cum ar fi chip-ul A15 Bionic în cea mai recentă versiune, care asigură performanțe rapide și eficiență energetică.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Fetiță de trei luni, moartă într-un incendiu

O fetiță de trei luni a murit sâmbătă, după ce locuința în care se afla, în satul Poienile Zagrei, comuna Zagra din judeţul Bistriţa-Năsăud,...

Ministrul de Finanțe anunță alocări de fonduri pentru refacerea caselor

Marcel Boloș a felicitat autoritățile pentru mobilizare și coordonare Marcel Boloș a scris, într-o postare pe o rețea socială, că e alături de sinistrații din...

Maria Grapini: Să plătească Guvernul locuri de cazare la pensiuni, nu să îi ducă pe oameni în corturi

Europarlamentarul Maria Grapini cere Executivului să folosească bani din rezerva de stat, pentru a caza oamenii în condiții decente Maria Grapini a declarat revoltată, într-o intervenție...
Ultima oră
Pe aceeași temă