17.8 C
București
sâmbătă, 14 septembrie 2024
AcasăPoliticăNicolae Ciucă în turneu național pentru alegerile prezidențiale

Nicolae Ciucă în turneu național pentru alegerile prezidențiale

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a început joi un turneu prin filialele partidului pentru susţinerea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale.

După ce a luat pulsul liberalilor din Dăbuleni, președintele PNL, Nicolae Ciucă a fost prezent în județul Olt, la întâlnirea cu liberalii din acest județ.

El este un fel de globetrotter de sedus inimi liberale. Și-a propus să convingă la firul ierbii susținătorii săi din PNL pentru candidatura la președinție.

”Viitorul unei ţări se construieşte dintre oameni, pentru oameni”,

afirmă liderul PNL.

”Continui seria întâlnirilor cu membrii PNL, astăzi, alături de colegii din filiala Olt. Alegătorii de dreapta au demonstrat mereu că deciziile lor pot modela viitorul României. De aceea, vreau să vorbesc cu cât mai mulţi membri şi alegători PNL despre viziunea mea pentru o Românie mai prosperă. Pentru că viitorul unei ţări se construieşte dintre oameni, pentru oameni”, a scris pe Facebook, preşedontele PNL, Nicolaie Ciucă.

Acesta a început, joi, în judeţul său natal, Dolj, la Dăbuleni, turneul prin filialele partidului pentru susţinerea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Viitor de taur țara noastră are

Haideți să facem un exercițiu de imaginație: cum va arăta România sub președinția unuia sau a altuia dintre candidați. În fond de ce...

Bursele europene închid pe plus după decizia BCE de a reduce dobânzile

Bursele europene au închis în creștere vineri, pe fondul analizei investitorilor asupra recentei decizii a Băncii Centrale Europene (BCE) de a reduce dobânzile și...

Cod roșu de fenomene meteo periculoase, emis pentru două județe

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis sâmbătă, 14 septembrie, o avertizare de tip Cod Roșu pentru „fenomene meteo periculoase” în două județe din...
Ultima oră
Pe aceeași temă