13 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăSocialEvenimentVIDEO Șocant: „Antrenorul de genii”, Kristof Lajos, prins în flagrant când viola...

VIDEO Șocant: „Antrenorul de genii”, Kristof Lajos, prins în flagrant când viola un minor

Maia Morgenstern a scris pe o rețea socială că este șocată și că simte un rău fizic

Kristof Lajos, cunoscut pentru că descoperea şi pregătea copiii cu abilităţi deosebite, supranumit „antrenorul de genii”, a fost prins sâmbătă în flagrant, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un minor, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

Kristof Lajos, în vârstă de 39 de ani, spune despre el pe site-ul său, că este „mentor de top, dramaturg, scriitor, profesor”. De asemenea, preciza că este producător general al unor spectacole de teatru, puse în scenă la Teatrul Evreiesc de Stat, Opera Națională București și Centrul Reduta.

Nu ştiu care este adevărul. Nu vreau să răspândesc ştiri false. Dar mi-e rău. Mi-e rău fizic. Nu e prima dată. Nu e prima dată când bune mele intenţii, dorinţa de a ajuta, solidaritatea, empatia, gândul bun sunt pur şi simplu terfelite, aruncate la gunoi. Mi-e rău.

Amias International School, fondată de Lajos, mulțumea în 2021 Teatrului Evreiesc de Stat și Maiei Morgenstern după un spectacol.

98 de minute. Un spectacol magic, plin de fantezie. 20 de actori, un regizor, 48 de părinți, 10 asistenți de regie, sunet, lumini, video-proiecții, light-design, au realizat primul performance de teatru. Au râs împreună, au muncit, au lăsat în urmă jocurile și zilele libere din weekend. Nota de plată: bucurii și experiențe extraordinare petrecute împreună!

Regizoarea Chris Simion-Mercurian a distribuit postarea Maiei Morgenstern și a completat: „Dau share la postarea făcută de dna Maia Morgenstern pentru ca e o obligație morală să semnalăm astfel de orori, în normele mele morale este o oroare. Violul unui adolescent este o mutilare emoțională și mentală. Știu victime care au trecut prin această traumă în adolescență și chiar dacă au făcut terapie, și-au asumat-o, și-au iertat agresorii, nu mai sunt oameni întregi…cineva…într-o zi… le-a luat acest drept. Avocați, procurori, judecători…acționați!”, a scris Chris Simion-Mercurian.

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Secţia 26 Poliţie, au anunțat, într-un comunicat că „au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce săvârşea o infracţiune de viol asupra unui minor.”

Bărbatul a fost reținut sâmbătă, după ce a fost audiat trei ore de polițiști. El nu și-a recunoscut fapta, potrivit unor surse din anchetă, citate de TVR Info.

Dana Macsim
Dana Macsimhttps://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite

Guvern: 271 de persoane au fost evacuate și mutate în siguranță

Premierul Marcel Ciolacu a coordonat, la Galați, reuniunea Comandamentului pentru Situații de Urgență în care au fost luate mai multe decizii pentru protejarea vieții...

Guvern: 271 de persoane au fost evacuate și mutate în siguranță

Premierul Marcel Ciolacu a coordonat, la Galați, reuniunea Comandamentului pentru Situații de Urgență în care au fost luate mai multe decizii pentru protejarea vieții...
Ultima oră
Pe aceeași temă