14.3 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăLifestyleSfârșit de poveste pentru Jennifer Lopez și Ben Affleck? "Prea multă dramă"

Sfârșit de poveste pentru Jennifer Lopez și Ben Affleck? „Prea multă dramă”

Căsnicia dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez a ținut prima pagină a ziarelor în urmă cu ceva timp, când se zvonea că se despart.

Sfârșit de poveste pentru Jennifer Lopez și Ben Affleck?

Acum noi detalii ies la iveală, sugerând că actorul se confruntă cu dificultăți în viața personală din cauza a „prea multă dramă” adusă de relația cu artista.

Potrivit unor surse, cei doi au fost separați în ziua în care ar fi trebuit să celebreze aniversarea a doi ani de la nuntă, ceea ce alimentează zvonurile despre un posibil divorț.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut ziua în colțuri opuse

Jennifer — care are gemeni de 16 ani, Emme și Max, cu fostul ei soț Marc Anthony — a petrecut ziua în Hamptons, unde a fost văzută purtând o ținută foarte șic de plajă: o salopetă albă, șlapi maro, cercei aurii rotunzi și părul prins într-un coc, notează presa internațională.

La cei 54 de ani — purtând verigheta — a mers cu bicicleta pe străzile orașului de coastă din New York, iar mai târziu a făcut o plimbare cu managerul ei, Benny Medina, într-un decapotabil vintage.

Între timp, Ben Affleck – care are trei copii, Violet (18 ani), Seraphina (15 ani) și Samuel (12 ani) cu fosta lui soție Jennifer Garner – își continua activitățile obișnuite în Los Angeles.

La cei 51 de ani, a fost văzut pe coasta opusă, cu un costum gri combinat cu o cămașă albă.

Pe lângă faptul că au petrecut această zi specială separat, Jennifer nu a publicat niciun mesaj legat de această posibilă ultimă aniversare.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

PAID anunță sprijin financiar pentru proprietarii afectați de inundațiile recente din estul României

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) a declarat luni că este pregătit să despăgubească rapid și eficient proprietarii de locuințe asigurați, în urma...

Giurgiu dă lovitura! Biletul de milioane al premiului la Loto, a fost jucat în oraș

Acesta este al doilea câştig la Joker de categoria I, obţinut în acest an Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Giurgiu. Marele...

Trump în siguranță, după o „aparentă” tentativă de asasinat

Suspectul și-a exprimat sprijinul pentru Ucraina în lupta împotriva Rusiei Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, este în afara oricărui pericol, după ce Serviciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă