36.4 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleCRBL își face de cap după divorț. Artistul, surprins alături de o...

CRBL își face de cap după divorț. Artistul, surprins alături de o domnișoară de 23 de ani

Recent, CRBL a divorțat de Elena, iar artistul pare că își face de cap. Acesta a fost surprins alături de o domnișoară de 23 de ani, la festivalul Neversea.

După despărțirea de Elena, cu care are o fiică pe nume Alessia, cântărețul a declarat că este acum singur și se bucură de acest nou statut într-un interviu pentru Ciao.

Sunt liber de contract, evident, dar nu știm ce ne oferă ziua de mâine. Eu de unde să știu? Eu doar trăiesc intens în fiecare zi și mă bucur de tot ce trăiesc.Acum chiar trăiesc de pe o zi pe alta și mă bucur de tot ce mi se întâmplă. Dacă se întâmplă de bine, cât o dura binele, să-i fie de bine. Dacă se întâmplă mai trist, asta este, mai dăm o dată cu capul în zid și mai plângem de două ori! Viața merge înainte oricum!,

a declarat CRBL.

CRBL și Elene au divorțat

CRBL și Elena au decis să divorțeze după 16 ani de căsnicie, anunțând despărțirea în mediul online. Motivele care au stat la baza deciziei nu au fost detaliate public, dar cei doi au menționat că au reflectat profund înainte de a lua această decizie importantă.

Anunțul vine în urma participării lor la emisiunea „Power Couple”. Cuplul are împreună o fetiță, iar căsnicia lor a fost caracterizată de discreție de-a lungul anilor.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă