4.8 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSportFotbalTransfer de 40 de milioane de euro pentru brazilianul Savinho

Transfer de 40 de milioane de euro pentru brazilianul Savinho

Manchester City l-a recrutat pe jucฤƒtorul brazilian Savinho de la clubul francez Troyes, fiind retrogradat รฎn liga a treia, informeazฤƒ AFP.

Contract de 40 de milioane de euro

Jucฤƒtorul Savinho, de 20 de ani, a primit oferta de 40 de milioane de euro pentru transfer la Manchester City, el a fost retrogradat รฎn liga a treia ศ™i a evoluat ultimele douฤƒ sezoane sub formฤƒ de รฎmprumut la PSV Eindhoven ลŸi Girona.

Presa britanicฤƒ a scris cฤƒ transferul este fฤƒcut pe un contractd e cinci ani, cu echipa pregฤƒtitฤƒ de Pep Guardiola.

Jucฤƒtorul a fost la mai multe echipe

Brazilianul nu a jucat รฎn tricoul de la Troyes, grupare controlatฤƒ de City Football Group (CFG), care patroneazฤƒ ลŸi clubul Manchester City. Jucฤƒtorul a fost รฎmprumutat imediat la PSV Eindhoven, dupฤƒ recuratarea din 2022, iar apoi รฎn sezonul trecut la Girona, o altฤƒ echipฤƒ din portofoliul CFG. Pentru clubul catalan, clasat pe locul al treilea รฎn ediลฃia trecutฤƒ din La Liga, spre surpriza generalฤƒ, Savinho a marcat 9 goluri ลŸi a contribuit la calificarea istoricฤƒ รฎn Liga Campionilor.

Iustina Rusu
Iustina Rusuhttps://www.romanialibera.ro
Iustina Rusu, nฤƒscutฤƒ รฎn iunie 2002, este o tรขnฤƒrฤƒ jurnalistฤƒ ศ™i specialistฤƒ รฎn comunicare din Iaศ™i, Romรขnia. A absolvit Colegiul Naศ›ional "Mihai Eminescu" din Iaศ™i ศ™i este studentฤƒ la Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism, la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaศ™i. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, Iustina s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ, unde contribuie cu articole ศ™i reportaje sฤƒptฤƒmรขnale, precum ศ™i cu ศ™tiri zilnice pe platforma online a publicaศ›iei. Iustina are experienศ›ฤƒ รฎn diverse roluri de jurnalism ศ™i PR, incluzรขnd poziศ›ia de Coordonator PR la Asociaศ›ia Studenศ›ilor Jurnaliศ™ti din Iaศ™i (2023-2024), reporter la Cuzanet (2022-2023) ศ™i colaborator la newsletter-ul "Iaศ™ul Nostru" (2023-2024). De asemenea, colaboreazฤƒ cu NewsBox รฎncepรขnd din octombrie 2023.
Cele mai citite

Metamorfoza Parcului Grozฤƒveศ™ti va costa 24 de milioane de lei

Cele trei hectare de teren vor fi transformate รฎntr-o โ€œoazฤƒ de verdeaศ›ฤƒโ€, promit autoritฤƒศ›ilor Terenul va fi refฤƒcut complet, cu spaศ›ii verzi, terenuri de joacฤƒ...

Metamorfoza Parcului Grozฤƒveศ™ti va costa 24 de milioane de lei

Cele trei hectare de teren vor fi transformate รฎntr-o โ€œoazฤƒ de verdeaศ›ฤƒโ€, promit autoritฤƒศ›ilor Terenul va fi refฤƒcut complet, cu spaศ›ii verzi, terenuri de joacฤƒ...

Cazinoul din Constanศ›a รฎntredeschide uศ™a, dupฤƒ 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arฤƒta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru cฤƒ sunt refฤƒcute dupฤƒ modelul original. Deศ™i la รฎnceputul anului,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ