15.7 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒLifestyleWeston Cage, fiul lui Nicolas Cage, s-a predat poliศ›iei dupฤƒ ce ศ™i-a...

Weston Cage, fiul lui Nicolas Cage, s-a predat poliศ›iei dupฤƒ ce ศ™i-a agresat propria mamฤƒ

Weston Cage (33 ani), fiul lui Nicolas Cage, s-a predat poliศ›iei din Los Angeles dupฤƒ un incident violent ce a avut loc รฎn luna aprilie. La acea vreme, bฤƒrbatul ศ™i-a agresat cu brutalitate propria mamฤƒ, care venise sฤƒ-l ajute dupฤƒ o altercaศ›ie.

Conform unei declaraศ›ii a Departamentului de Poliศ›ie din Los Angeles, Weston Cage, fiul celebrului actor Nicolas Cage, โ€žs-a predat voluntarโ€ autoritฤƒศ›ilor dupฤƒ un incident din 28 aprilie. Potrivit oamenilor legii din SUA, tรขnฤƒrul a โ€žlovit douฤƒ victime de mai multe ori, provocรขndu-le rฤƒniโ€, relateazฤƒ CNN.

Cazul a fost รฎnaintat procurorului din Los Angeles luna trecutฤƒ, iar Weston Cage a fost acuzat de โ€ždouฤƒ capete de acuzare pentru atac cu o armฤƒ mortalฤƒโ€, ceea ce a dus la emiterea unui mandat de arestare ศ™i stabilirea unei cauศ›iuni de 150.000 de dolari, potrivit comunicatului.

Mama lui Weston Cage, Christina Fulton, a declarant pentru CNN:

โ€žPe 28 aprilie 2024, รฎn jurul orei 17:30, am primit mesaje urgente de la prietenii fiului meu, Weston Cage, referitoare la starea sa mentalฤƒ deterioratฤƒ, รฎndemnรขndu-mฤƒ sฤƒ vin รฎn ajutor. Cรขnd am ajuns, era deja รฎn mijlocul unei crize maniacale. รŽn cรขteva minute, am fost agresatฤƒ violent ศ™i am suferit rฤƒni graveโ€.

โ€žCa mamฤƒ, sunt profund รฎntristatฤƒ ศ™i รฎngrijoratฤƒโ€, a adฤƒugat Christina Fulton. โ€žรŽn ciuda rugฤƒminศ›ilor mele disperate adresate ofiศ›erilor de poliศ›ie pentru reศ›inerea lui รฎn vederea unei evaluฤƒri a sฤƒnฤƒtฤƒศ›ii mintale, aceศ™tia mi-au refuzat cererea ศ™i au neglijat nevoia mea urgentฤƒ de asistenศ›ฤƒ medicalฤƒโ€, a continuat ea.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roศ™ioru, nฤƒscut รฎn 1989, este un profesionist รฎn comunicare ศ™i mass-media din Bucureศ™ti. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, Narcis a avut diverse roluri รฎn mass-media, inclusiv editor web ศ™i specialist รฎn social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro ศ™i producฤƒtor video la Mediafax Group. A fost ศ™i redactor-ศ™ef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorialฤƒ ศ™i gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomฤƒ de master รฎn Tehnici de Comunicare ศ™i Producศ›ie Mass-Media de la Universitatea Dunฤƒrea de Jos din Galaศ›i, unde a obศ›inut ศ™i diploma de licenศ›ฤƒ รฎn Jurnalism.
Cele mai citite

TRAGEDIE: O tรขnฤƒrฤƒ de 27 de ani ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i รฎntr-un apartament din Bistriศ›a

O tรขnฤƒrฤƒ ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i, sรขmbฤƒtฤƒ searฤƒ, รฎn apartamentul lor din Bistriศ›a, รฎn urma unui apel la 112 care anunศ›a...

19 candidaturi au fost respinse la alegerile prezidenศ›iale. Doi candidaศ›i au fost respinศ™i

Pรขnฤƒ รฎn prezent, pentru alegerile prezidenศ›iale din 2024 din Romรขnia, au fost depuse 19 candidaturi, dintre care doar 7 au fost validate de Biroul...

Hezbollah: Orice legฤƒturฤƒ cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenลฃial รฎnlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ