17.9 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăInternaționalCa-n documentarele de pe Netflix. S-au găsit două valize ce conțin rămășițe...

Ca-n documentarele de pe Netflix. S-au găsit două valize ce conțin rămășițe umane

Poliția britanică a declanșat o amplă operațiune de căutare a unui suspect după ce au fost descoperite două valize conținând rămășițe umane pe Podul suspendat Clifton din Bristol, sud-vestul Angliei.

Autoritățile au fost alertate cu privire la un bărbat care se comporta suspect, purtând o valiză pe pod, puțin înainte de miezul nopții de miercuri.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, individul deja plecase, dar au găsit una dintre valize. În apropiere, a fost descoperită și a doua valiză.

Operațiunile de căutare pentru identificarea și prinderea suspectului sunt în desfășurare, iar investigațiile continuă pentru a elucida circumstanțele întregului incident.

Poliția britanică a stabilit că prioritatea imediată este găsirea bărbatului care a transportat valizele pe Podul suspendat Clifton, după cum indică primele investigații. Potrivit informațiilor disponibile, individul a ajuns la pod cu un taxi.

Scopul nostru principal în acest moment este să localizăm bărbatul care a adus valizele pe pod, să identificăm persoana decedată și să notificăm familiile acestora,

a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă