17.8 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒLifestyleNicki Minaj ศ™i-a luat banii pentru prestaศ›ie, dar nu a mai venit...

Nicki Minaj ศ™i-a luat banii pentru prestaศ›ie, dar nu a mai venit la SAGA

Aศ™a dupฤƒ cum deja se ศ™tie, Nicki Minaj, artista aศ™teptatฤƒ de majoritatea petrecฤƒreศ›ilor prezenศ›i la SAGA, nu a mai ajuns la festivalul de la Romaero.

Fanii romรขni ai rapperiศ›ei Nicki Minaj au primit astฤƒzi veศ™ti cรขt se poate de proaste. Cu doar trei ore รฎnainte de concertul programat la festivalul SAGA, artista a anunศ›at cฤƒ nu va mai urca pe scenฤƒ.

Ea a invocat motive de securitate legate de โ€žprotestele din Romรขniaโ€, care, รฎn realitate, nu au nicio legฤƒturฤƒ cu zona รฎn care trebuia sฤƒ concerteze ศ™i nici mฤƒcar cu ziua รฎn care era programatฤƒ sฤƒ fie prezentฤƒ.

Organizatorii au pregฤƒtit totul pรขnฤƒ la ultimul detaliu, au รฎndeplinit toate cerinศ›ele vedetei ศ™i au efectuat plata, avรขnd chiar ศ™i dovezi clare care atestฤƒ acest lucru, potrivit cancan.ro.

Cu toate acestea, Nicki Minaj a refuzat sฤƒ vinฤƒ รฎn Romรขnia.

Mesajul lui Nicki Minaj

„Din motive de รฎngrijorare pentru siguranศ›a mea ศ™i a echipei noastre, am fost sfฤƒtuitฤƒ de echipa mea de securitate sฤƒ nu mฤƒ deplasez la festivalul din Romรขnia din aceastฤƒ searฤƒ din cauza problemelor de siguranศ›ฤƒ legate de protestele din zonฤƒ. Aศ™tept cu nerฤƒbdare sฤƒ vฤƒ vฤƒd pe toศ›i cu altฤƒ ocazie.

Ca mamฤƒ, trebuie sฤƒ mฤƒ asigur cฤƒ iau decizii corecte pentru ca eu sฤƒ ajung acasฤƒ la fiul meu ศ™i pentru ca echipa mea sฤƒ ajungฤƒ acasฤƒ la familiile lor. Sฤƒ nu iau รฎn considerare sfatul securitฤƒศ›ii รฎn acest moment nu este ceea ce cred cฤƒ ar trebui sฤƒ fac. Vฤƒ iubesc ศ™i vฤƒ mulศ›umesc pentru รฎnศ›elegere ศ™i sprijin. Sunt foarte รฎncรขntatฤƒ sฤƒ-mi vฤƒd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a transmis Nicki Minaj, pe reศ›elele de socializare.

Surpriza a fost cu atรขt mai mare cu cรขt staff-ul artistei ajunsese deja รฎn Romรขnia, inclusiv echipa de securitate care era convinsฤƒ cฤƒ protestele vor fi paศ™nice.

Deศ™i au รฎncercat sฤƒ o convingฤƒ pe Nicki Minaj sฤƒ nu anuleze concertul, aceasta a rฤƒmas fermฤƒ รฎn decizia ei.

De menศ›ionat este faptul cฤƒ plata pentru concert a fost deja efectuatฤƒ integral, รฎn trei tranศ™e: prima pe 13 martie, a doua pe 21 iunie ศ™i ultima pe 28 iunie, suma totalฤƒ depฤƒศ™ind un milion de euro.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Monica Bรฎrlฤƒdeanu s-a cฤƒsฤƒtorit cu medicul Valeriu Gheorghiศ›ฤƒ

Monica Bรฎrlฤƒdeanu s-a cฤƒsฤƒtorit pe 5 octombrie 2024 cu Valeriu Gheorghiศ›ฤƒ, renumitul medic, รฎntr-o ceremonie elegantฤƒ desfฤƒศ™uratฤƒ la Palatul Snagov. Evenimentul a fost unul...

Klaus Iohannis la Sommet-ul Francofoniei: Acordฤƒm o atenศ›ie deosebitฤƒ oportunitฤƒศ›ilor economice din spaศ›iul francofon

Una dintre prioritฤƒศ›ile majore ale Francofoniei o reprezintฤƒ educaศ›ia ศ™i formarea tinerilor, a declarat preศ™edintele Iohannis la Paris Preศ™edintele Romรขniei, Klaus Iohannis, a susศ›inut sรขmbฤƒtฤƒ,...

Plaja din Constanศ›a, รฎn top 15 cele mai relaxante plaje din Europa

Clasamentul a fost realizat, รฎn urma recenziilor de cฤƒlฤƒtorie ale turiศ™tilor Studiul realizat de SpaSeekers.com a numฤƒrat de cรขte ori cuvรขntul โ€žrelaxareโ€ a fost menศ›ionat...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ