15.7 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
Acasฤƒศ˜tirile zileiรŽncep lucrฤƒrile la Prelungirea Ghencea din Capitalฤƒ. Cรขt va dura proiectul

รŽncep lucrฤƒrile la Prelungirea Ghencea din Capitalฤƒ. Cรขt va dura proiectul

Primarul general al Capitalei, Nicuศ™or Dan, a anunศ›at รฎnceperea lucrฤƒrilor de proiectare pentru finalizarea investiศ›iei Penetraศ›ie Prelungirea Ghencea – Domneศ™ti ศ™i lฤƒrgirea bulevardului Ghencea.

Lucrฤƒrile de proiectare รฎncep luni ศ™i vor dura patru luni, urmรขnd ca dupฤƒ actualizarea proiectului tehnic sฤƒ demareze execuศ›ia propriu-zisฤƒ.

Dupฤƒ actualizarea proiectului, vor fi finalizate lucrฤƒrile deja รฎncepute ศ™i vor รฎncepe etapele noi, inclusiv construirea liniei de tramvai ศ™i a parcฤƒrii de tip park & ride. Aceste detalii au fost anunศ›ate de primarul Capitalei รฎntr-o postare pe Facebook.

Proiectul complet va permite circulaศ›ia pe patru benzi de la terminalul tramvaiului 41 pรขnฤƒ la Pasajul Domneศ™ti. Nicuศ™or Dan a menศ›ionat cฤƒ, dupฤƒ finalizarea acestui obiectiv, traficul รฎn zonฤƒ va fi considerabil รฎmbunฤƒtฤƒศ›it.

รŽn urmฤƒ cu o lunฤƒ, circulaศ›ia a fost deschisฤƒ pe tronsonul dintre str. Braศ™ov ศ™i terminalul tramvaiului 41, dupฤƒ ce lucrฤƒrile de extindere la patru benzi pe aceastฤƒ porศ›iune a bulevardului Ghencea au fost finalizate.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roศ™ioru, nฤƒscut รฎn 1989, este un profesionist รฎn comunicare ศ™i mass-media din Bucureศ™ti. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, Narcis a avut diverse roluri รฎn mass-media, inclusiv editor web ศ™i specialist รฎn social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro ศ™i producฤƒtor video la Mediafax Group. A fost ศ™i redactor-ศ™ef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorialฤƒ ศ™i gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomฤƒ de master รฎn Tehnici de Comunicare ศ™i Producศ›ie Mass-Media de la Universitatea Dunฤƒrea de Jos din Galaศ›i, unde a obศ›inut ศ™i diploma de licenศ›ฤƒ รฎn Jurnalism.
Cele mai citite

Plaja din Constanศ›a, รฎn top 15 cele mai relaxante plaje din Europa

Clasamentul a fost realizat, รฎn urma recenziilor de cฤƒlฤƒtorie ale turiศ™tilor Studiul realizat de SpaSeekers.com a numฤƒrat de cรขte ori cuvรขntul โ€žrelaxareโ€ a fost menศ›ionat...

19 candidaturi au fost respinse la alegerile prezidenศ›iale. Doi candidaศ›i au fost respinศ™i

Pรขnฤƒ รฎn prezent, pentru alegerile prezidenศ›iale din 2024 din Romรขnia, au fost depuse 19 candidaturi, dintre care doar 7 au fost validate de Biroul...

Plaja din Constanศ›a, รฎn top 15 cele mai relaxante plaje din Europa

Clasamentul a fost realizat, รฎn urma recenziilor de cฤƒlฤƒtorie ale turiศ™tilor Studiul realizat de SpaSeekers.com a numฤƒrat de cรขte ori cuvรขntul โ€žrelaxareโ€ a fost menศ›ionat...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ