15.7 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalViktor Orban a mers โ€žรฎn misiune de paceโ€ž รฎn China ศ™i s-a...

Viktor Orban a mers โ€žรฎn misiune de paceโ€ž รฎn China ศ™i s-a รฎntรขlnit cu Xi Jinping

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns luni รฎn Beijing, unde a fost รฎntรขmpinat de preศ™edintele Chinei, Xi Jinping. Aceasta marcheazฤƒ a treia vizitฤƒ neaศ™teptatฤƒ a lui Orban de cรขnd Ungaria a preluat preศ™edinศ›ia rotativฤƒ a Uniunii Europene la รฎnceputul lunii iulie.

Sฤƒptฤƒmรขna trecutฤƒ, Viktor Orban a efectuat deplasฤƒri รฎn Ucraina ศ™i Rusia, รฎn cadrul a ceea ce el numeศ™te o โ€žmisiune de paceโ€. Acum, liderul ungar a ajuns รฎn China pentru o รฎnrevedere cu Xi Jinping, noteazฤƒ Reuters.

โ€žMisiunea de pace a premierului Viktor Orban continuฤƒ,โ€ a afirmat luni Bertalan Havasi, ศ™eful de presฤƒ al prim-ministrului, pentru agenศ›ia de presฤƒ de stat MTI, conform Reuters ศ™i News.ro. Imagini cu Orban strรขngรขnd mรขna liderului chinez Xi Jinping au fost publicate pe conturile de pe reศ›elele de socializare ale premierului ungar.

https://twitter.com/PM_ViktorOrban/status/1810161408891408887/photo/1

โ€žChina joacฤƒ un rol esenศ›ial รฎn stabilirea condiศ›iilor de pace รฎn conflictul dintre Rusia ศ™i Ucraina. De aceea am venit sฤƒ mฤƒ รฎntรขlnesc cu preศ™edintele Xi รฎn Beijing, la doar douฤƒ luni dupฤƒ vizita sa oficialฤƒ la Budapesta,โ€ se menศ›ioneazฤƒ รฎn mesajulde de pe reศ›eaua X.

รŽn contextul preศ™edinศ›iei rotative a UE, Viktor Orban ศ™i-a intensificat eforturile diplomatice, vizitรขnd ศ›ฤƒri cheie implicate รฎn conflictul ruso-ucrainean.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roศ™ioru, nฤƒscut รฎn 1989, este un profesionist รฎn comunicare ศ™i mass-media din Bucureศ™ti. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, Narcis a avut diverse roluri รฎn mass-media, inclusiv editor web ศ™i specialist รฎn social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro ศ™i producฤƒtor video la Mediafax Group. A fost ศ™i redactor-ศ™ef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorialฤƒ ศ™i gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomฤƒ de master รฎn Tehnici de Comunicare ศ™i Producศ›ie Mass-Media de la Universitatea Dunฤƒrea de Jos din Galaศ›i, unde a obศ›inut ศ™i diploma de licenศ›ฤƒ รฎn Jurnalism.
Cele mai citite

19 candidaturi au fost respinse la alegerile prezidenศ›iale. Doi candidaศ›i au fost respinศ™i

Pรขnฤƒ รฎn prezent, pentru alegerile prezidenศ›iale din 2024 din Romรขnia, au fost depuse 19 candidaturi, dintre care doar 7 au fost validate de Biroul...

19 candidaturi au fost respinse la alegerile prezidenศ›iale. Doi candidaศ›i au fost respinศ™i

Pรขnฤƒ รฎn prezent, pentru alegerile prezidenศ›iale din 2024 din Romรขnia, au fost depuse 19 candidaturi, dintre care doar 7 au fost validate de Biroul...

Maศ™inฤƒ lovitฤƒ de tren รฎn Argeศ™. ศ˜oferul a scฤƒpat cu viaศ›ฤƒ

Un bฤƒrbat de 51 de ani a fost implicat รฎntr-un accident grav รฎntr-o comunฤƒ din judeศ›ul Argeศ™, dupฤƒ ce maศ™ina sa a fost lovitฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ