22.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSportFotbalKevin De Bruyne รฎศ™i ia bilet cฤƒtre Arabia Sauditฤƒ. Acord verbal

Kevin De Bruyne รฎศ™i ia bilet cฤƒtre Arabia Sauditฤƒ. Acord verbal

Vedeta lui Manchester City, Kevin De Bruyne, pare cฤƒ urmeazฤƒ ศ™i el cursul al starurilor ajunse la final de carierฤƒ ศ™i ia drumul cฤƒtre Arabia Sauditฤƒ.

Potrivit jurnalistului italian Rudi Galetti, specialist รฎn mercato, mijlocaศ™ul belgian Kevin de Bruyne, รฎn vรขrstฤƒ de 33 de ani, ar fi ajuns la un acord verbal cu echipa sauditฤƒ Al-Ittihad.

Se pare cฤƒ de Bruyne le-a sugerat arabilor sฤƒ negocieze cu Manchester City pentru finalizarea transferului.

Informaศ›ia a fost publicatฤƒ pe site-ul calciomercato.com ศ™i รฎn cadrul editoriale din Sport Italia, unde Galetti a menศ›ionat cฤƒ internaศ›ionalul belgian ar putea pฤƒrฤƒsi Manchester City pentru a semna un contract cu Al-Ittihad din Arabia Sauditฤƒ.

Acord verbal pentru Kevin De Bruyne ศ™i Al-Ittihad

Jurnalistul italian Rudi Galetti a dezvฤƒluit pe contul sฤƒu de โ€žXโ€ cฤƒ Kevin de Bruyne ar fi ajuns la o รฎnศ›elegere verbalฤƒ cu echipa sauditฤƒ Al-Ittihad.

รŽn cadrul unei รฎntรขlniri cu reprezentanศ›i ai clubului ศ™i ai Fondului Public de Investiศ›ii, care finanศ›eazฤƒ marile transferuri ale cluburilor saudite, s-au stabilit detaliile preliminare.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Reacศ›ia Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ dupฤƒ respingerea candidaturii la alegerile prezidenศ›iale

Diana ศ˜oศ™oacฤƒ a reacศ›ionat dupฤƒ ce Curtea Constituศ›ionalฤƒ a Romรขniei i-a respins candidatura la alegerile prezidenศ›iale. Aceasta รฎศ™i cheamฤƒ susศ›inฤƒtorii la un miting: โ€žAbsolut...

Monica Bรฎrlฤƒdeanu s-a cฤƒsฤƒtorit cu medicul Valeriu Gheorghiศ›ฤƒ

Monica Bรฎrlฤƒdeanu s-a cฤƒsฤƒtorit pe 5 octombrie 2024 cu Valeriu Gheorghiศ›ฤƒ, renumitul medic, รฎntr-o ceremonie elegantฤƒ desfฤƒศ™uratฤƒ la Palatul Snagov. Evenimentul a fost unul...

Sarea recristalizatฤƒ din Romรขnia care provine dintr-un zฤƒcฤƒmรขnt vechi de 2 milioane de lei

Sarea recristalizatฤƒ vรขndutฤƒ de compania de stat Salrom provine dinte-un depozit vechi de 2 milioane de ani, a transmis Ministerul Economiei, Antreprenoriatului ศ™i Turismului: โ€žศ˜tiaศ›i...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ