22.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSportFotbalUEFA a decis รฎn cazul lui Merih Demiral. Ce sancศ›iune a primit...

UEFA a decis รฎn cazul lui Merih Demiral. Ce sancศ›iune a primit fotbalistul turc

Uite suspendarea, nu e suspendarea. UEFA a decis รฎn cazul lui Merih Demiral. Fotbalistul turc va fi suspendat douฤƒ meciuri. Iniศ›ial, tabloidul Bild a susศ›inut din timp cฤƒ turcul este suspendat, dar Federaศ›ia de Fotbal din Turcia a negat acest aspect. Acum, se pare cฤƒ decizia este oficialฤƒ.

Fotbalistul turc Merih Demiral a fost suspendat pentru douฤƒ etape de cฤƒtre UEFA dupฤƒ ce a fฤƒcut semnul „Lupilor gri”, o grupare de extremฤƒ dreapta din ศ›ara sa, รฎn timpul meciului din optimile de finalฤƒ, รฎn care a marcat de douฤƒ ori.

Merih Demiral, suspendat douฤƒ meciuri

Performanศ›a lui Demiral, care a fost considerat eroul Turciei รฎn calificarea echipei รฎn sferturile de finalฤƒ cu cele douฤƒ goluri marcate รฎmpotriva Austriei, nu va putea fi continuatฤƒ pe teren din cauza suspendฤƒrii pentru meciul sferturilor รฎmpotriva Olandei ศ™i, รฎn cazul unei calificฤƒri, pentru semifinale.

UEFA a luat decizia de suspendare รฎntr-un efort de a menศ›ine consistenศ›a, dupฤƒ ce a aplicat o sancศ›iune similarฤƒ ศ™i lui Mirlind Daku.

De altfel, nici Jude Bellingham nu a scฤƒpat de sancศ›iuni. Englezul a fost amendat cu 30.000 de euro dupฤƒ gestul obscen adresat, susศ›ine el, unor prieteni, dar, potrivit UEFA, semnul obscen viza adversarii.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Germania, Franศ›a ศ™i alte state UE fac eforturi pentru a accelera รฎntoarcerea migranศ›ilor รฎn ศ›ฤƒrile lor

ศ˜aptesprezece ศ›ฤƒri europene au cerut Comisiei Europene sฤƒ รฎnฤƒspreascฤƒ regulile UE privind returnarea migranศ›ilor ilegali รฎn ศ›ฤƒrile lor de origine Scrisoarea cฤƒtre Comisia Europeanฤƒ a...

Amenzile pentru lipsa rovinietei nu vor mai fi aplicate imediat

ศ˜oferii vor avea la dispoziศ›ie 24 de ore pentru a achita taxa, fฤƒrฤƒ a mai fi penalizaศ›i automat Sistemul va fi similar cu cel care...

Sarea recristalizatฤƒ din Romรขnia care provine dintr-un zฤƒcฤƒmรขnt vechi de 2 milioane de lei

Sarea recristalizatฤƒ vรขndutฤƒ de compania de stat Salrom provine dinte-un depozit vechi de 2 milioane de ani, a transmis Ministerul Economiei, Antreprenoriatului ศ™i Turismului: โ€žศ˜tiaศ›i...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ