15.7 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒEconomieEconomie internฤƒVIDEO. Grindeanu, despre รฎnchiderea circulaศ›iei pe Valea Oltului

VIDEO. Grindeanu, despre รฎnchiderea circulaศ›iei pe Valea Oltului

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat cฤƒ รฎลŸi asumฤƒ decizia de รฎnchidere a circulaลฃiei pe DN 7 – Valea Oltului timp de o lunฤƒ, chiar dacฤƒ aceastฤƒ mฤƒsurฤƒ poate provoca nemulลฃumiri รฎntr-un an electoral.

ลžtiu cฤƒ e an electoral ลŸi ลŸtiu cฤƒ poate 90% dintre oamenii politici ar fi luat decizia sฤƒ amรขne eventuale lucruri care sฤƒ ducฤƒ la un disconfort, dar autostrฤƒzile nu au culoare politicฤƒ.

Sorin Grindeanu

โ€œAtรขt timp cรขt soluลฃia este aceasta, dacฤƒ vrem sฤƒ avem autostrฤƒzi, de a restricลฃiona pe o perioadฤƒ de o lunฤƒ traficul, eu nu ezit, chiar dacฤƒ e an electoral ลŸi chiar dacฤƒ mulลฃi mi-au spus cฤƒ ar fi bine sฤƒ amรขnฤƒm, sunt mai importante autostrฤƒzile decรขt alegerile. Pentru cฤƒ au fost destui ani รฎn care probabil cฤƒ s-a gรขndit altcumva ลŸi au fost mai importante alte lucruri. รŽmi asum acest lucru, pe mine mฤƒ intereseazฤƒ sฤƒ fac autostrฤƒzi รฎn Romรขnia ลŸi asta fac รฎmpreunฤƒ cu echipa de la CNAIR ลŸi cu toatฤƒ lumea, cu toate riscurile”, a declarat Grindeanu la Curtea de ArgeลŸ, unde a verificat stadiul lucrฤƒrilor la lotul 4 al autostrฤƒzii Sibiu – PiteลŸti.

ศ˜eful Transporturilor a adฤƒugat cฤƒ este รฎn continuare deschis la propuneri pentru reducerea impactului mฤƒsurii de รฎnchidere a circulaลฃiei pe DN 7.

Sigur cฤƒ sunt deschis la propuneri care ar putea รฎmbunฤƒtฤƒลฃi ceea ce colegii din CNAIR, รฎmpreunฤƒ cu Poliลฃia Rutierฤƒ, cu toatฤƒ lumea au gรขndit. Suntem deschiลŸi, doar cฤƒ, repet, construcลฃia de autostrฤƒzi รฎn Romรขnia ลŸi aลŸa este prea mult รฎntรขrziatฤƒ.

Sorin Grindeanu

Circulaลฃia pe Valea Oltului va fi รฎnchisฤƒ รฎntre 8 iulie ลŸi 9 august, pe perioada zilei, pentru lucrฤƒri la autostrada Sibiu – PiteลŸti, a anunลฃat ministrul Transporturilor ลŸi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, รฎntr-o conferinลฃฤƒ de presฤƒ desfฤƒลŸuratฤƒ miercuri. 

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  XFacebook ศ™i Google News!

Laurenศ›iu Muศ™oiu
Laurenศ›iu Muศ™oiu
Laurenศ›iu Mihail Muศ™oiu lucreazฤƒ รฎn presa centralฤƒ din anul 2008. Din anul 2018 lucreazฤƒ la โ€œRomรขnia liberฤƒโ€. A absolvit Facultatea de Jurnalism ศ™i ศ˜tiinศ›ele Comunicฤƒrii din cadrul Universitฤƒศ›ii din Bucureศ™ti. Deศ›ine un master รฎn Cercetare รฎn ศ˜tiinศ›ele Comunicฤƒrii. Este, de asemenea, profesor pentru รฎnvฤƒศ›ฤƒmรขntul primar ศ™i preศ™colar.
Cele mai citite

Hezbollah: Orice legฤƒturฤƒ cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenลฃial รฎnlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

Cine sunt judecฤƒtorii care au votat รฎmpotriva candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ la alegerile prezidenศ›iale

Curtea Constituศ›ionalฤƒ a Romรขniei (CCR) a acceptat o contestaศ›ie รฎmpotriva candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ la alegerile prezidenศ›iale, hotฤƒrรขrea fiind definitivฤƒ ศ™i eliminรขnd-o astfel din cursa...

Hezbollah: Orice legฤƒturฤƒ cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenลฃial รฎnlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ