22.1 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalCriza din UcrainaRusia - Ucraina, ziua 863: Un copil ucis ศ™i cinci adulศ›i rฤƒniศ›i,...

Rusia – Ucraina, ziua 863: Un copil ucis ศ™i cinci adulศ›i rฤƒniศ›i, รฎn Krasnodar

Cinci persoane au fost rฤƒnite ลŸi un copil a fost ucis รฎntr-un atac ucrainean cu drone asupra regiunii ruse Krasnodar, a anunลฃat vineri guvernatorul acestei regiuni, Veniamin Kondratiev.

Din nefericire, o fetiลฃฤƒ de ลŸase ani a murit รฎn urma rฤƒnilor la spital, dupฤƒ un atac cu dronฤƒ la Primorsko-Ahtarsk.

Veniamin Kondratiev โ€“ guvernatorul regiunii Krasnodar

Guvernatorul regiunii ruse a scris pe Telegram cฤƒ alte cinci persoane, printre care un copil, au fost spitalizate.

Ministerul Apฤƒrฤƒrii rus a declarat vineri cฤƒ a neutralizat 50 de drone ucrainene รฎn regiunile ruse Rostov ลŸi Krasnodar, precum ลŸi รฎn Zaporojie din Ucraina, regiune pe care Moscova afirmฤƒ cฤƒ a anexat-o, informeazฤƒ AFP.

„รŽn timpul nopลฃii, cรขnd regimul de la Kiev a รฎncercat sฤƒ รฎntreprindฤƒ atacuri teroriste pe teritoriul Federaลฃiei Ruse”, sisteme de apฤƒrare antiaerianฤƒ au distrus 14 drone deasupra teritoriul regiunii Krasnodar, 26 deasupra regiunii Zaporojie ลŸi 10 deasupra regiunii Rostov, a anunลฃat ministerul rus pe Telegram.

Citeศ™te ศ™i:

A 862-A ZI DE Rฤ‚ZBOI

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  XFacebook ศ™i Google News!

Laurenศ›iu Muศ™oiu
Laurenศ›iu Muศ™oiu
Laurenศ›iu Mihail Muศ™oiu lucreazฤƒ รฎn presa centralฤƒ din anul 2008. Din anul 2018 lucreazฤƒ la โ€œRomรขnia liberฤƒโ€. A absolvit Facultatea de Jurnalism ศ™i ศ˜tiinศ›ele Comunicฤƒrii din cadrul Universitฤƒศ›ii din Bucureศ™ti. Deศ›ine un master รฎn Cercetare รฎn ศ˜tiinศ›ele Comunicฤƒrii. Este, de asemenea, profesor pentru รฎnvฤƒศ›ฤƒmรขntul primar ศ™i preศ™colar.
Cele mai citite

Preศ›urile apartamentelor au crescut cu 15% รฎn septembrie. Oraศ™ul cu cele mai mari scumpiri

Preศ›urile apartamentelor, atรขt noi cรขt ศ™i vechi, au crescut cu 15% รฎn septembrie 2024, comparativ cu aceeaศ™i lunฤƒ din anul precedent, potrivit datelor de...

Liverpool are o nouฤƒ ศ›intฤƒ! Cu cine vrea sฤƒ รฎl รฎnlocuiascฤƒ pe Salah

Liverpool se pregฤƒteศ™te pentru o posibilฤƒ despฤƒrศ›ire de Mohamed Salah, iar ศ™efii clubului au รฎnceput cฤƒutฤƒrile pentru un รฎnlocuitor de seamฤƒ. Conform publicaศ›iei Mundo Deportivo,...

Generaศ›ia Z รฎntรขmpinฤƒ dificultฤƒศ›i de adaptare la locul de muncฤƒ, relevฤƒ un studiu recent

Un studiu realizat de platforma Intelligent.com รฎn luna august indicฤƒ faptul cฤƒ tinerii din generaศ›ia Z, รฎn special cei care sunt fie prea introvertiศ›i,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ