16.6 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSocialRevolta șoferilor

Revolta șoferilor

Refuzul testării Antidrog: motivul de a rămâne fără permis?

Situația în care șoferii care refuză testarea Antidrog și cer direct analize de sânge rămân fără permis, a stârnit neînțelegeri atât în mediul online, cât și fizic.

Șoferii care doresc să demonstreze că nu au băut și nu s-au urcat drogați la volan, vor putea cere efectuarea analizelor de sânge de urgență care vor fi efectuate doar în laboratoarele acreditate, ceea se înseamnă că poate dura și câteva luni până la venirea rezultatelor.

Pentru acești conducători auto se ia o măsură administrativă de retragere a permisului de conducere până la sosirea rezultatului probelor.

Reprezentant al Inspectoratului General al Poliției Române

Polițiștii se apără afirmând că măsura este luată pentru protejarea oamenilor care se află în trafic. Aceștia susțin că este nevoie de reguli noi pentru ca numărul de șoferi care consumă droguri sau alcool la volan să fie în scădere.

100 000 de oameni au semnat în 24 ore o petiție online pentru ca Ordonanța de urgență să fie retrasă.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă