20.2 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSportFotbalDin Arabia Sauditฤƒ la CFR Cluj. "Bun venit, Beni Nkololo!"

Din Arabia Sauditฤƒ la CFR Cluj. „Bun venit, Beni Nkololo!”

Dan Petrescu (56 de ani) s-a รฎntors la CFR Cluj รฎn aprilie, cu obiectivul clar de a aduce trofeul SuperLigii รฎnapoi la Gruia. Bursucul รฎศ™i propune sฤƒ formeze un lot competitiv care sฤƒ lupte pentru primul loc. Sub conducerea sa, CFR Cluj este foarte activฤƒ pe piaศ›a de transferuri รฎn aceastฤƒ perioadฤƒ de mercato, iar recent l-a transferat pe Beni Nkololo, tocmai din Arabia Sauditฤƒ.

Petrescu, cunoscut pentru abilitatea sa de a construi echipe puternice ศ™i competitive, a รฎnceput deja sฤƒ-ศ™i creioneze strategia pentru a aduce jucฤƒtori noi ศ™i a รฎntฤƒri lotul existent.

Clubul exploreazฤƒ diverse opศ›iuni pentru a aduce talente care sฤƒ completeze echipa ศ™i sฤƒ asigure un parcurs de succes รฎn noul sezon.

Pe lรขngฤƒ noile achiziศ›ii, CFR Cluj lucreazฤƒ ศ™i la consolidarea relaศ›iilor cu jucฤƒtorii actuali, asigurรขndu-se cฤƒ aceศ™tia sunt motivaศ›i ศ™i pregฤƒtiศ›i pentru provocฤƒrile ce urmeazฤƒ.

Transfer din Arabia Sauditฤƒ

CFR Cluj a realizat recent transferul lui Beni Nkololo, o extremฤƒ รฎn vรขrstฤƒ de 27 de ani, care a venit din Arabia Sauditฤƒ, unde a evoluat pentru Al-Orobah.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piaศ›ฤƒ a lui Beni Nkololo este de 500.000 de euro, ceea ce reflectฤƒ valoarea ศ™i potenศ›ialul sฤƒu รฎn cadrul echipei. Nkololo aduce experienศ›a sa internaศ›ionalฤƒ ศ™i abilitatea de a crea oportunitฤƒศ›i ofensive, ceea ce va fi esenศ›ial pentru strategia lui Dan Petrescu de a reconstrui o echipฤƒ competitivฤƒ la CFR Cluj.

โ€Bun venit, Beni Nkololo!

CFRiศ™ti, faceศ›i cunoศ™tinศ›ฤƒ cu noua noastrฤƒ extremฤƒ dreaptฤƒ! รŽncepรขnd de astฤƒzi, Bรฉni Nkololo se alฤƒturฤƒ familiei noastre!

Nฤƒscut รฎn Franศ›a, fotbalistul de 27 de ani vine รฎn Gruia dupฤƒ un sezon petrecut รฎn Arabia Sauditฤƒ, la Al-Orobah, echipฤƒ proaspฤƒt promovatฤƒ รฎn Saudi Pro League รฎn tricoul cฤƒreia a jucat 33 de partide, bifรขnd 5 goluri ศ™i 5 pase decisive.

Cu peste 200 de meciuri รฎn carierฤƒ, Nkololo a mai evoluat in Franศ›a pentru US Avranches, US Concarneau, Tours FC ศ™i SC Lyon, dar ศ™i รฎn Australia, pentru Central Coast Mariners.

รŽi urฤƒm bun venit ศ™i cรขt mai multe reuศ™ite alฤƒturi de CFR Cluj!โ€, a anunศ›at CFR Cluj, pe pagina oficialฤƒ de Facebook.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Un numฤƒr de 17 state europene cer CE sฤƒ grฤƒbeascฤƒ returnarea migranศ›ilor ilegali

Un numฤƒr de 17 state europene au cerut vineri Comisiei Europene reguli care sฤƒ รฎnlesneascฤƒ returnarea migranลฃilor ilegali cฤƒtre ลฃฤƒrile lor de origine, potrivit...

Macron vrea oprirea livrฤƒrilor de arme pentru Israel, folosite รฎn Gaza

PreลŸedintele francez Emmanuel Macron s-a exprimat sรขmbฤƒtฤƒ รฎn favoarea opririi livrฤƒrilor de arme cฤƒtre Israel, dacฤƒ aceste arme sunt folosite รฎn conflictul din FรขลŸia...

Membrii Asociaศ›iei „Moldova Vrea Autostradฤƒ” manifestare ineditฤƒ pentru autostrada A8

Membrii Asociaลฃiei "Moldova Vrea Autostradฤƒ" au bฤƒtut toba, sรขmbฤƒtฤƒ, pentru a atrage atenลฃia asupra importanลฃei รฎnceperii lucrฤƒrilor la autostrada A8. Reprezentaลฃii MVA sperฤƒ ca prin...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ