20.2 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSportFotbalDoi fotbaliศ™ti de la EURO 2024 รฎn echipa de start a FCSB...

Doi fotbaliศ™ti de la EURO 2024 รฎn echipa de start a FCSB din Supercupa Romรขniei

Gigi Becali a anunศ›at echipa de start pe care FCSB o va alinia รฎn Supercupa Romรขniei. Doi fotbaliศ™ti care au fost prezenศ›i la EURO 2024 vor fi titulari รฎn aceastฤƒ searฤƒ, spune latifundiarul din Pipera.

Meciul dintre FCSB ศ™i Corvinul Hunedoara, din Supercupa Romรขniei, este programat astฤƒzi, 4 iulie 2024, รฎncepรขnd cu ora 20.00.

Doi fotbaliศ™ti de la EURO 2024, titulari รฎn Supercupa Romรขniei pentru FCSB

FCSB joacฤƒ astฤƒzi prima partidฤƒ din noul sezon. Echipa campioanฤƒ รฎntรขlneศ™te pe Corvinul Hunedoara, cรขศ™tigฤƒtoarea Cupei Romรขniei, รฎn Supercupฤƒ. Gigi Becali a anunศ›at deja echipa pe care antrenorul Elias Charalambous o va alinia la startul partidei, iar din primul 11 fac parte ศ™i doi fotbaliศ™ti care au fost รฎn Germania, la EURO 2024, alฤƒturi de prima reprezentativฤƒ a Romรขniei. Este vorba despre cฤƒpitanul celor de la FCSB, Darius Olaru, ศ™i despre Adrian ศ˜ut. Totodatฤƒ, patronul echipei campioane a dezvฤƒluit ศ™i alte nume care รฎศ™i vor face apariศ›ia pe teren รฎn partida care se va disputa astฤƒzi, 4 iulie, รฎncepรขnd cu ora 20.00.

โ€žO sฤƒ รฎl vedeศ›i pe ศ˜tefฤƒnescu, care va juca cu orice regulฤƒ ศ™i orice neregulฤƒ. O sฤƒ รฎl vedeศ›i pe Bฤƒluศ›ฤƒ, Olaru, ศ˜ut, Lixandru ศ™i atacant pe David Miculescuโ€, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

Totodatฤƒ, patronul celor de la FCSB a vorbit ศ™i despre respectarea regulii U21 ศ™i a rฤƒspuns cu o glumฤƒ cรขnd a fost รฎntrebat de acest subiect.

โ€žCe facem, o sฤƒ รฎl bฤƒgam pe Musi รฎn poartฤƒ dacฤƒ aศ™a vrea Burleanuโ€, a mai spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Darius Olaru ศ™i Adrian ศ˜ut s-au รฎntors รฎn urmฤƒ cu doar cรขteva ore din Germania
Darius Olaru, cฤƒpitanul celor de la FCSB, ศ™i Adrian ศ˜ut, au fost รฎn Germania, la EURO 2024, alฤƒturi de echipa naศ›ionalฤƒ a Romรขniei. Aceศ™tia au ajuns รฎn ศ›arฤƒ รฎn cursul nopศ›ii de miercuri spre joi, iar la ora 2:00 au fost prezenศ›i la Mogoศ™oaia, unde s-au รฎntรขlnit cu sute de fani โ€žtricoloriโ€.

Chiar ศ™i aศ™a, ambii fotbaliศ™ti sunt destul de odihniศ›i รฎnainte de disputa cu Corvinul Hunedoara, avรขnd รฎn vedere cฤƒ nu au apucat sฤƒ evolueze prea mult รฎn Germania. Darius Olaru a bifat doar 24 de minute รฎn teren (22 de minute cu Belgia ศ™i douฤƒ contra Olandei), รฎn timp ce Adrian ศ˜ut nu a fost introdus รฎn teren รฎn niciuna dintre cele patru partide disputate de echipa lui Edi Iordฤƒnescu la EURO.

Reamintim cฤƒ Romรขnia a fost eliminatฤƒ la EURO 2024 รฎn faza optimilor. โ€žTricoloriiโ€ au รฎntรขlnit pe Olanda, iar โ€žPortocala Mecanicฤƒโ€ s-a impus cu scorul de 3-0.

Cum ar putea arฤƒta FCSB รฎn Supercupฤƒ: Vlad โ€“ Creศ›u, Chiricheศ™, Ngezana, Radunovic โ€“ Olaru, ศ˜ut, Lixandru โ€“ Bฤƒluศ›ฤƒ (Musi), Miculescu, ศ˜tefฤƒnescu.

Optimi EURO 2024: Romรขnia-Olanda 3-0 ศ™i echipa noastrฤƒ e eliminatฤƒ din competiศ›ie

Naลฃionala Romรขniei a pฤƒrฤƒsit Campionatul European de fotbal โ€“ EURO 2024, gฤƒzduit de Germania, dupฤƒ ce a fost รฎnvinsฤƒ de echipa Olandei cu scorul de 3-0 (1-0), marลฃi seara, pe Football Arena din Munchen, รฎn optimile de finalฤƒ.

Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a รฎncheiat dureros, cu un eลŸec fฤƒrฤƒ drept de apel, รฎn faลฃa unei echipe care a fฤƒcut cel mai bun joc al sฤƒu รฎn turneu, dupฤƒ prestaลฃii dezamฤƒgitoare รฎn grupฤƒ.

Cody Gakpo (20) ลŸi Donyell Malen (83, 90+3) au marcat golurile unei victorii meritate, dar poate prea drastice.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  Twitter, Facebook ศ™i Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cฤƒtฤƒlin ศ˜erban scrie รฎn presฤƒ din anul 2019, iar din februarie 2021 la Romรขnia Liberฤƒ. A fost director de comunicare al Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i preศ™edinte al acestei organizaศ›ii. A primit din partea Casei Regale a Romรขniei, รฎn anul 2015, Medalia โ€žRegele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentฤƒ a Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i pentru devotamentul cu care a promovat ideile ศ™i cauza monarhicฤƒ.
Cele mai citite

Un accident grav, soldat cu morศ›i ศ™i rฤƒniศ›i, a blocat Valea Oltului

Un accident grav s-a produs sรขmbฤƒtฤƒ dupฤƒ amiaza pe Valea Oltului. O persoanฤƒ a murit ศ™i altele sunt rฤƒnite. Circulaศ›ia maศ™inilor este blocatฤƒ. Potrivit IPJ...

Un numฤƒr de 17 state europene cer CE sฤƒ grฤƒbeascฤƒ returnarea migranศ›ilor ilegali

Un numฤƒr de 17 state europene au cerut vineri Comisiei Europene reguli care sฤƒ รฎnlesneascฤƒ returnarea migranลฃilor ilegali cฤƒtre ลฃฤƒrile lor de origine, potrivit...

PNL ศ™i Ministerul Justiศ›iei lanseazฤƒ โ€žGhidul privind sesizarea faptelor de violenศ›ฤƒ ศ™i de hฤƒrศ›uire sexualฤƒโ€

PNL descrie siguranศ›a romรขnilor ca fiind โ€žo prioritateโ€ pentru partid ศ™i lanseazฤƒ โ€žGhidul privind sesizarea faptelor de violenศ›ฤƒ ศ™i de hฤƒrศ›uire sexualฤƒโ€. Ghidul elaborat de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ