17.7 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSocialUn incendiu a izbucnit รฎntr-un apartament dintr-un bloc cu nouฤƒ etaje din...

Un incendiu a izbucnit รฎntr-un apartament dintr-un bloc cu nouฤƒ etaje din Ploieศ™ti

Un incendiu a izbucnit, miercuri dupฤƒ-amiazฤƒ, รฎntr-un apartament situat รฎntr-un bloc cu nouฤƒ etaje din municipiul PloieลŸti, mai multe persoane autoevacuรขndu-se din cauza degajฤƒrii mari de fum, transmite Pro Tv.

Pompierii au fost solicitaลฃi sฤƒ intervinฤƒ pentru stingerea unui incendiu care s-a manifestat รฎntr-un apartament de la etajul รฎntรขi al unui bloc de regim P+9 de pe strada Romanฤƒ din PloieลŸti.

Incendiul, care este acum lichidat, s-a manifestat fฤƒrฤƒ flacฤƒrฤƒ, cu degajare mare de fum, apartamentul fiind afectat pe o suprafaลฃฤƒ de aproximativ 80 mp, informeazฤƒ Inspectoratul pentru Situaลฃii de Urgenลฃฤƒ Prahova.

Pompierii intervin pentru evacuarea fumului acumulat la etajele superioare.

Opt persoane s-au autoevacuat din cauza fumului, nefiind รฎnregistrate victime.

FOTO ศ™i VIDEO. Incendiu la un centru comercial din Ploieศ™ti

Un ansamblu care include magazine ลŸi alลฃi operatori economici din PloieลŸti a fost cuprins de un incendiu, รฎn aceastฤƒ dimineaลฃฤƒ, fiind emis mesaj RO-ALERT din cauza degajฤƒrilor mari de fum.

Incendiul, care se manifestฤƒ pe circa 200 de metri pฤƒtraลฃi, a izbucnit pe Aleea Chimiei din municipiu, iar datele obลฃinute pรขnฤƒ la acest moment aratฤƒ cฤƒ nu sunt persoane surprinse รฎn interior, informeazฤƒ Inspectoratul pentru Situaลฃii de Urgenลฃฤƒ Prahova.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  Twitter, Facebook ศ™i Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cฤƒtฤƒlin ศ˜erban scrie รฎn presฤƒ din anul 2019, iar din februarie 2021 la Romรขnia Liberฤƒ. A fost director de comunicare al Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i preศ™edinte al acestei organizaศ›ii. A primit din partea Casei Regale a Romรขniei, รฎn anul 2015, Medalia โ€žRegele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentฤƒ a Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i pentru devotamentul cu care a promovat ideile ศ™i cauza monarhicฤƒ.
Cele mai citite

Trei candidaturi la prezidenศ›iale au fost contestate la CCR. Sรขmbฤƒtฤƒ se analizeazฤƒ sesizฤƒrile

Sรขmbฤƒtฤƒ este ultima zi de depunere a candidaturilor la cea mai รฎnaltฤƒ funcศ›ie รฎn stat. รŽn cursa pentru Cotroceni sunt 10 candidaศ›i pรขnฤƒ acum Sรขmbฤƒtฤƒ...

Trei candidaturi la prezidenศ›iale au fost contestate la CCR. Sรขmbฤƒtฤƒ se analizeazฤƒ sesizฤƒrile

Sรขmbฤƒtฤƒ este ultima zi de depunere a candidaturilor la cea mai รฎnaltฤƒ funcศ›ie รฎn stat. รŽn cursa pentru Cotroceni sunt 10 candidaศ›i pรขnฤƒ acum Sรขmbฤƒtฤƒ...

Adriean Videanu ศ™i soศ›ia, „pensionarii” de lux, prinศ™i la vamฤƒ cu bijuterii de peste jumฤƒtate de milion de euro

Fostul ministru al Economiei ศ™i soศ›ia sa au fost opriศ›i รฎn aeroportul din Munchen, pentru cฤƒ nu au declarat bijuterii de peste 650.000 de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ