19.4 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒPoliticฤƒScandal uriaศ™! Vlad Voiculescu, fost ministru al Sฤƒnฤƒtฤƒศ›ii, acuzat de partenera sa...

Scandal uriaศ™! Vlad Voiculescu, fost ministru al Sฤƒnฤƒtฤƒศ›ii, acuzat de partenera sa cฤƒ รฎศ™i petrece timpul liber pe Tinder

รŽntr-un scandal apฤƒrut recent, partenera europarlamentarului USR Vlad Voiculescu l-a acuzat รฎntr-un grup privat de pe Facebook cฤƒ ar avea un cont secret pe Tinder, un site de dating online, acolo unde bฤƒrbaศ›ii ศ™i femeile รฎศ™i cautฤƒ jumฤƒtatea. Aceasta a anunศ›at public cฤƒ รฎศ™i รฎncheie relaศ›ia cu el ศ™i รฎl numeศ™te acum „fost partener”.

Informaศ›ia a fost confirmatฤƒ de G4Media, care a verificat autenticitatea mesajului din mai multe surse.

Vlad Voiculescu are cont pe Tinder

Menศ›ionฤƒm cฤƒ Vlad Voiculescu, care nu este cฤƒsฤƒtorit, are un copil รฎn vรขrstฤƒ de doi ani cu partenera sa, cu care formeazฤƒ un cuplu de cรขศ›iva ani. El a folosit imagini cu partenera ศ™i cu copilul pe pagina sa de Facebook, inclusiv รฎn scopuri electorale.

รŽn contextul vieศ›ii publice ศ™i politice a lui Vlad Voiculescu, acest caz ridicฤƒ รฎntrebฤƒri despre limitฤƒrile dreptului la viaศ›a privatฤƒ pentru politicieni ศ™i despre transparenศ›a รฎn relaศ›iile personale รฎn mediul politic.

Europarlamentarul USR, Vlad Voiculescu, a declarat pentru sursa citatฤƒ cฤƒ nu a รฎnศ™elat-o niciodatฤƒ pe fosta lui partenerฤƒ ศ™i cฤƒ nu mai formeazฤƒ un cuplu cu aceasta. El a menศ›ionat cฤƒ nu va discuta detalii private despre conflictul familial prin intermediul presei sau al reศ›elelor sociale. Voiculescu a subliniat cฤƒ este regretabil faptul cฤƒ aceste detalii personale au devenit subiect de discuศ›ie รฎn spaศ›iul public ศ™i a mulศ›umit pentru รฎnศ›elegere.

Vฤƒ mulศ›umesc pentru cฤƒ mi-aศ›i scris. Apreciez cฤƒ aศ›i vrut sฤƒ aflaศ›i punctul meu de vedere. Tot ce vฤƒ pot spune este cฤƒ nu am รฎnศ™elat-o niciodatฤƒ pe mama copilului meu. De asemenea, vฤƒ pot confirma cฤƒ Laura ศ™i cu mine nu mai formฤƒm un cuplu. รŽmi pare foarte rฤƒu cฤƒ detaliile unui conflict de familie au ajuns รฎn spaศ›iul public, dar vฤƒ rog sฤƒ acceptaศ›i cฤƒ nu voi dialoga cu mama copilului meu prin intermediul presei, nici al social media. Vฤƒ mulศ›umesc pentru รฎnศ›elegere,

a declarat Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu este o figurฤƒ prominentฤƒ รฎn peisajul politic ศ™i social al Romรขniei contemporane, cunoscut pentru activismul sฤƒu รฎn domeniul sฤƒnฤƒtฤƒศ›ii publice ศ™i reformei sistemului medical.

Absolvent al Facultฤƒศ›ii de Administraศ›ie Publicฤƒ din cadrul ศ˜colii Naศ›ionale de Studii Politice ศ™i Administrative (SNSPA) din Bucureศ™ti, Vlad ศ™i-a รฎnceput cariera รฎn sectorul privat, dar a devenit cunoscut รฎn primul rรขnd pentru implicarea sa รฎn problemele sistemului de sฤƒnฤƒtate din Romรขnia.

รŽn 2016, Vlad Voiculescu a deศ›inut funcศ›ia de ministru al sฤƒnฤƒtฤƒศ›ii รฎn Guvernul Romรขniei, o perioadฤƒ รฎn care ศ™i-a adus contribuศ›ia la reformarea sistemului medical ศ™i la รฎmbunฤƒtฤƒศ›irea accesului pacienศ›ilor la tratamente ศ™i servicii de sฤƒnฤƒtate.

A fost apreciat pentru determinarea sa de a aduce transparenศ›ฤƒ รฎn administrarea fondurilor publice destinate sฤƒnฤƒtฤƒศ›ii ศ™i pentru promovarea unei guvernanศ›e mai eficiente รฎn acest domeniu critic.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe XFacebook ศ™i Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Accidentare gravฤƒ pentru Lixandru! Mijlocaศ™ul lui FCSB va reveni abia anul viitor

Mijlocaศ™ul FCSB, Mihai Lixandru, va fi indisponibil pentru ศ™ase luni dupฤƒ accidentarea suferitฤƒ รฎn meciul cu PAOK Salonic, ratรขnd astfel a doua convocare consecutivฤƒ...

Florin Tฤƒnase avertizeazฤƒ adversarele din Europa League: โ€žNu vor avea un meci uศ™or cu noiโ€

FCSB a รฎnvins PAOK cu 1-0 รฎn Grecia, รฎn cadrul etapei a doua din faza ligii Europa League, ศ™i sperฤƒ la calificarea รฎn primฤƒvara...

Jumฤƒtate dintre romรขni nu economisesc pentru bฤƒtrรขneศ›e, avertizeazฤƒ economiศ™tii

Aproximativ 50% dintre romรขni nu au economii pentru pensie, o realitate alarmantฤƒ, avertizeazฤƒ economistul Radu Crฤƒciun, รฎntr-un interviu acordat HotNews. Aceastฤƒ situaศ›ie este cauzatฤƒ, รฎn...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ