33.7 C
București
luni, 8 iulie 2024
AcasăPoliticăAtacurile în coaliția de guvernare continuă

Atacurile în coaliția de guvernare continuă

Alina Gorghiu îl acuză pe Marcel Ciolacu

Alina Gorghiu, Ministrul Justiției, este de părere că maratonul consultărilor care au avut loc la Palatul Victoria între Marcel Ciolacu și reprezentanții partidelor politice, ce au vizat stabilirea datei alegerilor prezidențiale, au avut ca scop scoaterea PSD- ului ,,din izolarea poziției în care se aflau.”


Aceasta îl acuză pe Marcel Ciolacu că ,,a legitimat extremiștii care cer scoaterea României din NATO”, făcând referire la prezența la consultări a lui George Simion și a Dianei Șoșoacă.

S-a dat o platformă de comunicare publică anumitor forțe politice extremiste și antieuropene, care au fost oarecum legitimate în urma acestui demers.

Alina Gorghiu


Ministrul Justiției crede că cel mai potrivit interval pentru desfășurarea alegerilor prezidențiale ar fi sfârșitul lunii noiembrie – începutul lunii decembrie a acestui an, declarând că nu este exclusă varianta comasării turului doi de scrutin al alegerilor prezidențiale cu alegerile parlamentare.

Maria
Mariahttp://www.romanialibera.ro
Maria Stan, născută în 2001, este o tânără ambițioasă cu o pasiune pentru diplomație și literatură. A absolvit cu nota 10 licența în Științe Politice la Universitatea din București și urmează un masterat în Studii Europene. A făcut internship la Camera Deputaților, a colaborat la revista "Studia Politica" și a fost ambasador pentru "Generația VOT", unde a educat tinerii despre importanța votului. Este o scriitoare talentată, cu lucrări publicate și premii internaționale în literatură și artă vizuală. Abilitățile sale includ comunicarea strategică, gândirea critică și implementarea de proiecte. Maria reprezintă un exemplu de tânăr profesionist dedicat dezvoltării personale și contribuției în societate. Ea s-a alăturat echipei România Liberă în iulie 2024.
Cele mai citite

Participare istorică: Ministrul de Externe al Israelului vine la Summitul NATO de la Washington

Șeful diplomației israeliene va participa la două evenimente în cadrul Summitului, unul găzduit de preşedintele Joe Biden şi celălalt organizat de omologul său american,...

Apple introduce aplicația de magazin de Jocuri Video a Epic Games în Europa

Utilizatorii Apple, din Europa, vor avea disponibilă aplicația de magazin de jocuri video a Epic Games. Companiile de tehnologie Apple și Epic Games au avut...

Rezultate Bacalaureat 2024. Harta pe județe și București

Ministerul Educației (ME) a publicat astăzi, 8 iulie, ora 11:30, pe site-ul dedicat, rezultatele înregistrate în sesiunea iunie - iulie 2024 a examenului național de bacalaureat. Potrivit datelor înregistrate...
Ultima oră
Pe aceeași temă