17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăLifestyleShifty Shellshock, solistul trupei Crazy Town - al cărui nume real este...

Shifty Shellshock, solistul trupei Crazy Town – al cărui nume real este Seth Binzer – a decedat la vârsta de 49 de ani

S-a stins din viață solistul trupei Crazy Town, Shifty Shellshock, la vârsta de 49 de ani. Numele său real este Seth Binzer.

Vestea a fost confirmată pentru prima dată de Newsweek. Vocalistul a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles. Nu a fost indicată cauza decesului.

Seth a fondat Crazy Town în 1995, iar grupul și-a găsit faima mondială la începutul secolului, datorită megahit-ului Butterfly, care a ajuns pe locul 1 în topurile Billboard din SUA și a devenit o piesă de bază a televiziunilor muzicale și a cluburilor rock din întreaga lume.

Trupa a intrat în pauză după cel de-al doilea album, Darkhorse, în 2003, dar s-a reunit în 2007 și a lansat cel de-al treilea album, The Brimstone Sluggers, în 2015.

Departe de muzică, Seth s-a luptat cu dependența în diferite momente ale vieții sale, apărând chiar și în reality show-urile americane Celebrity Rehab și Sober House.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă