23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiBreaking Actorul Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani:...

Breaking Actorul Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani: fiul său

Donald Sutherland, actorul enigmatic a cărui carieră lungă a cuprins filme precum „The Dirty Dozen” și „The Hunger Games”, a murit, a anunțat joi fiul său. Avea 88 de ani.

Cu inima grea, vă spun că tatăl meu, Donald Sutherland, a murit

, a scris actorul Kiefer Sutherland pe X.

Personal cred că a fost unul dintre cei mai importanți actori din istoria filmului. Niciodată descurajat de un rol, fie bun, rău sau urât. A iubit ceea ce făcea și a făcut ceea ce iubea, și nu se poate cere mai mult de atât. O viață trăită bine.

hg/sst

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă