18.1 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSocialFinal tragic pentru o tânără de 35 de ani din Galați care...

Final tragic pentru o tânără de 35 de ani din Galați care a căzut în gol de la etajul 9

O tânără în vârstă de 35 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a căzut în gol de la etajul 9, în această dimineaţă, în Galaţi, într-un bloc din centrul oraşului. Oamenii au sunat la 112, un echipaj SMURD a transportat-o la spital, unde, din nefericire a decedat, potrivit Antena 1.

Tragedia s-a petrecut în blocul turn de lângă Palatul Justiției şi, din primele informaţii, tânăra de 35 de ani nu locuia în imobilul respectiv. „La data de 20 iunie 2024, la ora 11:45, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat, prin apel telefonic la SNUAU 112, cu privire la faptul că la baza unui bloc cu 12 etaje, situat pe strada Regiment 11 Siret, din municipiul Galați, se află la nivelul solului o femeie care s-ar fi precipitat și ar fi căzut de la un nivel superior. La fața locului au ajuns în scurt timp polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție care au constatat că cele sesizate se confirmă, victima fiind preluată de un echipaj de la ambulanță și transportată la spital, unde, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, a decedat.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, iar în prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment precum și pentru identificarea persoanei, care ar fi avut aproximativ 35 de ani”, a transmis IPJ Galaţi.

Vor fi audiați martorii și analizate imaginile de pe camerele de supraveghere amplasate în imobil, pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care a murit femeia.

Tragedie la Botoșani: un bărbat de 44 de ani a murit după ce a căzut în scara liftului unui bloc

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit, joi, după ce a căzut în scara liftului unui bloc din municipiul Botoşani, a confirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, conform agerpres.ro.

Potrivit oficialului Poliţiei din Botoşani, bărbatul ar fi căzut în gol de la unul dintre nivelele superioare ale imobilului cu zece etaje. El a fost găsit decedat de angajatul firmei care asigură mentenanţa ascensorului.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Chiriile din București ating noi maxime: Apartamentele cu două camere din Unirii-Victoriei costă aproape 600 de euro pe lună

Cele mai scumpe chirii din București pentru apartamentele cu două camere, construite înainte de anul 2000, se găsesc în zonele Unirii-Victoriei, unde prețurile ating...

Ministrul Sănătății din Liban: Țara este în război/500000 de persoane au fost strămutate

Ministrul Sănătății din Liban, Firass Abiad, a declarat că țara este "deja în război", iar aproape jumătate de milion de persoane au fost strămutate...

Site-urile ANAF și Ministerului Finanțelor vor fi indisponibile temporar pentru mentenanță

Joi, 26 septembrie 2024, site-urile Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și Ministerului Finanțelor (MF) vor fi supuse unor lucrări de mentenanță programate, conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă