24.1 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăSportFotbalTragedie în lumea fotbalului. Portarul naționalei Muntenegrului a murit la 26 de...

Tragedie în lumea fotbalului. Portarul naționalei Muntenegrului a murit la 26 de ani

Matija Sarkic, portarul selecţionatei Muntenegrului şi al echipei de fotbal Millwall, a încetat din viaţă la 26 de ani, a anunţat clubul englez de ligă secundă într-un comunicat.

Federaţia de fotbal din Muntenegru a precizat că Sarkic a murit subit în această dimineaţă, presa locală raportând că fotbalistul s-a prăbuşit în apartamentul său din Budva.

Sarkic, născut în Anglia, dar care a apărat culorile Muntenegrului, a disputat ultimul său meci internaţional pe 5 iunie, în amicalul cu Belgia (scor 0-2), precizează BBC.

Recrutat de Millwall în vara trecută, de la formaţia Wolverhampton Wanderers, Matija Sarkic a apărat poarta formaţiei Millwall în 33 de meciuri pe parcursul sezonului recent încheiat.

Fratele său geamăn, Oliver Sarkic, este tot fotbalist şi joacă pe postul de mijlocaş ofensiv la echipa muntenegreană FC Decic.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

China va oferi bani cash persoanelor aflate în sărăcie extremă, într-un efort de stimulare economică

Autoritățile chineze au anunțat un program de ajutoare financiare pentru persoanele care trăiesc în sărăcie extremă, la o zi după lansarea unui plan amplu...

Decizie definitivă: Klaus Iohannis a pierdut și a doua casă și trebuie să dea înapoi banii pe chiriile încasate

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, pierd definitiv casa din Sibiu care poate fi înregistrată în patrimoniul statului român  Înalta Curte de Casație...

Cererea de contabili pe piața muncii, în creștere semnificativă; salarii de până la 25.000 de lei brut

Poziția de contabil continuă să fie una dintre cele mai căutate pe piața muncii, nefiind afectată de avansul tehnologic în domeniul Inteligenței Artificiale (AI),...
Ultima oră
Pe aceeași temă