23.9 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSportFotbalȘoc în Germania! Edin Terzic a demisonat de la Borussia Dortmund

Șoc în Germania! Edin Terzic a demisonat de la Borussia Dortmund

Edin Terzic, antrenorul care a dus-o pe Borussia Dormund în finala din acest an a Ligii Campionilor, a demisionat din funcție.

Decizia antrenorului german vine la mai puțin de două săptămâni de la finala Ligii Campionilor, pierdută cu scorul de 0-2 în fața celor de la Real Madrid.

„Dragi suporteri ai Borussiei, cu durere vreau să vă spun că azi am decis să mă despart de BVB. A fost o onoare uriaşă să conduc această imensă echipă la victorie în Cupa Germaniei (2021) şi recent în finala Ligii Campionilor”, a transmis Terzic.

Terzic a cucerit Cupa Germaniei cu Borussia în 2021, ca antrenor interimar, iar în 2023 a pierdut titlul în Bundeliga în ultima etapă.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Congres USR: Partidul își alege astăzi un nou Birou Național și candidatul la alegerile prezidențiale

USR îşi alege astăzi noua conducere a partidului, dar şi candidatul la prezidenţiale. Delegații USR se reunesc, la București, pentru Congersul partidului unde își vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă