17.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSocialJustiศ›ieProcurorii ศ™i poliศ›iศ™tii continuฤƒ operaศ›iunea "Jupiter". Peste 150 de percheziศ›ii รฎntr-o singurฤƒ...

Procurorii ศ™i poliศ›iศ™tii continuฤƒ operaศ›iunea „Jupiter”. Peste 150 de percheziศ›ii รฎntr-o singurฤƒ zi

Operaศ›iunea „Jupiter”, pe care procurorii ศ™i poliศ›iศ™tii o deruleazฤƒ รฎn aceastฤƒ perioadฤƒ pe รฎntregul teritoriu al Romรขniei, a inclus, doar รฎn ziua de miercuri, 29 mai, peste 150 de percheziศ›ii ศ™i 75 de audieri ale unor suspecศ›i.

Percheziศ›iile s-au desfฤƒศ™urat รฎn municipiul Bucureศ™ti ลŸi รฎn mai multe judeลฃe. Dosarele รฎn lucru se referฤƒ la evaziune fiscalฤƒ, contrabandฤƒ, รฎnลŸelฤƒciune, bancrutฤƒ frauduloasฤƒ, obลฃinere ilegalฤƒ de fonduri, delapidare, fals, furt calificat ศ™i corupศ›ie, precum ศ™i la mai multe infracลฃiuni de mediu.

Procurori din Parchetul de pe lรขngฤƒ Tribunalul Harghita ศ™i ofiศ›eri din Serviciul de Investigare a Criminalitฤƒศ›ii Economice (SICE) au pus รฎn aplicare 17 mandate de percheziศ›ie รฎntr-un dosar avรขnd ca obiect infracศ›iunea de delapidare. Procurorii considerฤƒ cฤƒ reprezentanศ›ii unei case de ajutor reciproc ศ™i-au รฎnsuศ™it importante sume de bani, suma reclamatฤƒ fiind de 15.871.833,42 de lei.

Procurori din Parchetul de pe lรขngฤƒ Tribunalul Bihor ศ™i poliศ›iศ™ti de la IPJ Bihor au efectuat percheziศ›ii la patru societฤƒศ›i comerciale suspectate de bancrutฤƒ frauduloasฤƒ ศ™i evaziune fiscalฤƒ, cu un prejudiciu estimat la peste 22 de milioane de lei.

Procurori din Parchetul de pe lรขngฤƒ Curtea de Apel BucureลŸti ศ™i ofiลฃeri de poliลฃie judiciarฤƒ din IGPR au pus รฎn executare trei mandate de percheziลฃie รฎn municipiul BucureลŸti, รฎntr-un dosar privind infracลฃiuni de evaziune fiscalฤƒ cu un prejudiciu estimat la 1.336.000 de lei.

Procurori din Parchetul de pe lรขngฤƒ Tribunalul Ilfov ศ™i ofiลฃeri de poliศ›ie din SICE Ilfov au pus รฎn executare patru mandate de percheziลฃie ลŸi douฤƒ mandate de aducere, รฎn douฤƒ dosare de evaziune fiscalฤƒ cu un prejudiciu estimat la 2.000.000 de lei.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe ย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experienศ›ฤƒ ca jurnalist de peste 20 de ani, atรขt รฎn presa scrisฤƒ cรขt ศ™i online. A รฎnceput sฤƒ lucreze รฎn presฤƒ la ziarul Azi, รฎn anul 1993, รฎn perioada รฎn care era รฎncฤƒ student. Ulterior a lucrat la Adevฤƒrul, Gรขndul ศ™i Green Report. La โ€œRomรขnia liberฤƒโ€, Mihai Diac lucreazฤƒ din anul 2015. รŽn paralel cu activitatea jurnalisticฤƒ, Mihai Diac ศ™i-a completat ศ™i pregฤƒtirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Naศ›ional de Apฤƒrare ศ™i cursul de pregฤƒtire a jurnaliศ™tilor pentru zone de rฤƒzboi. Printre acศ›iunile sale de documentare jurnalisticฤƒ s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman ศ™i al fregatei romรขneศ™ti Regina Maria, precum ศ™i cele din Afganistan, Irak, Transnistria ศ™i Georgia.
Cele mai citite

Dialog satiric รฎntre vaci: Din ciclul Fermier la UE m-aศ™ duce

โ€“ Ole, Torero! โ€“ Oleu, teroare! Cฤƒ de cรขnd am intrat รฎn UE, s-a dus liniลŸtea boilor ลŸi taurilor noลŸtri! โ€“ AลŸa e! Nu vezi...

Hei, coศ™mar, coศ™marโ€ฆ

De la un timp, noaptea, am coลŸmaruri. Pentru cฤƒ totuลŸi sunt un om echilibrat, am hotฤƒrรขt sฤƒ visez ziua, cu ochii deschiลŸi. De...

Dialog satiric รฎntre vaci: Din ciclul Fermier la UE m-aศ™ duce

โ€“ Ole, Torero! โ€“ Oleu, teroare! Cฤƒ de cรขnd am intrat รฎn UE, s-a dus liniลŸtea boilor ลŸi taurilor noลŸtri! โ€“ AลŸa e! Nu vezi...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ