6.3 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSportAlte sporturiGALERIE FOTO. Paige Spiranac ศ™i-a prezentat iubitul bancher

GALERIE FOTO. Paige Spiranac ศ™i-a prezentat iubitul bancher

Fosta jucฤƒtoare de golf Paige Spiranac, cea mai cunoscutฤƒ femeie influencer din acest sport, ศ™i-a prezentat, รฎn sfรขrศ™it, noua cucerire, cu ocazia unui eveniment organizat de revista americanฤƒ Sports Illustrated.

Misteriosul iubit bancher al frumoasei Paige a fost demascat dupฤƒ ce cei doi au fost fotografiaศ›i รฎmpreunฤƒ pentru prima datฤƒ. Blondina s-a numฤƒrat printre vedetele care au pฤƒศ™it pe covorul roศ™u joia trecutฤƒ la petrecerea de lansare a ediศ›iei 2024 a Sports Illustrated Swimsuit.

Cuplul a participat la evenimentul de galฤƒ de la Hard Rock Hotel din Manhattan, รฎn condiศ›iile รฎn care se speculeazฤƒ cฤƒ ar fi รฎmpreunฤƒ de mai bine de un an.

Spiranac ศ™i-a tachinat anterior fanii dezvฤƒluind cฤƒ are un partener, dar diva de 31 de ani a ศ›inut ascunse multe detalii despre relaศ›ia ei. โ€žDa, am un iubit. Munceศ™te foarte mult, aศ™a cฤƒ ceea ce facem este cฤƒ, indiferent cine este mai ocupat, cealaltฤƒ persoanฤƒ pregฤƒteศ™te cina sau rezolvฤƒ restul treburilor prin casฤƒโ€, declarase Paige cu ceva timp รฎn urmฤƒ.

Zach Brantly este ศ™eful departamentului de investiศ›ii din SUA al bฤƒncii germane Berenberg. Licenศ›iat รฎn economie la Universitatea Purdue, acesta lucreazฤƒ la Berenberg din septembrie 2018, dupฤƒ ce anterior a fost angajatul Credit Agricole.

Dacฤƒ despre trecutul amoros al lui Zach nu se ศ™tie prea mult, Paige a fost cฤƒsฤƒtoritฤƒ anterior cu preparatorul fizic Steven Tinoco, cei doi divorศ›รขnd รฎn 2020.

Professional golfer Paige Spiranac at age 21

Deศ™i golful a fost sportul care a fฤƒcut-o celebrฤƒ, Paige Spiranac a devenit o adevฤƒratฤƒ senzaศ›ie a internetului datoritฤƒ postฤƒrilor incendiare cu care รฎศ™i delecteazฤƒ admiratorii. Desemnatฤƒ cea mai sexy femeie din lume de cฤƒtre revista Maxim, americanca รฎl eclipseazฤƒ pรขnฤƒ ศ™i pe legendarul Tiger Woods la capitolul popularitate. Paige ศ™i-a creat un adevฤƒrat โ€žimperiuโ€ รฎn social media, reuศ™ind sฤƒ-ศ™i atragฤƒ 4 milioane de urmฤƒritori pe Instagram ศ™i รฎncฤƒ 1,5 milioane pe TikTok.

Paige Spiranac - Romanian Libera

De asemenea, americanca ศ™i-a lansat propriul site pe bazฤƒ de abonament, denumit sugestiv OnlyPaige, unde fanii รฎnfocaศ›i pot avea acces la cele mai sexy fotografii ale ei. Totuศ™i, tรขnฤƒra a ศ›inut sฤƒ clarifice discuศ›iile cu privire la postarea de conศ›inut nud: โ€žNu, nu existฤƒ nuditate acolo. Cred cฤƒ unii oameni sunt confuzi pentru cฤƒ l-am denumit OnlyPaige, dar acesta este doar un nume obraznic pentru a-mi bate joc de OnlyFansโ€.

Conform jurnaliศ™tilor englezi, fosta jucฤƒtoare de golf ar avea o avere de peste trei milioane de dolari.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe ย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Cele mai citite

Netanyahu spune cฤƒ pacea este mai aproape dupฤƒ uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului miลŸcฤƒrii palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferฤƒ ลŸansa pฤƒcii รฎn Orientul Mijlociu, a declarat joi searฤƒ premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...

Netanyahu spune cฤƒ pacea este mai aproape dupฤƒ uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului miลŸcฤƒrii palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferฤƒ ลŸansa pฤƒcii รฎn Orientul Mijlociu, a declarat joi searฤƒ premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...

Metamorfoza Parcului Grozฤƒveศ™ti va costa 24 de milioane de lei

Cele trei hectare de teren vor fi transformate รฎntr-o โ€œoazฤƒ de verdeaศ›ฤƒโ€, promit autoritฤƒศ›ilor Terenul va fi refฤƒcut complet, cu spaศ›ii verzi, terenuri de joacฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ