26.5 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 3 septembrie 2024
AcasฤƒSportFotbalMomente emoศ›ionante pe Anfield! Jurgen Klopp s-a despฤƒrศ›it de FC Liverpool cu...

Momente emoศ›ionante pe Anfield! Jurgen Klopp s-a despฤƒrศ›it de FC Liverpool cu o victorie

FC Liverpool a cรขลŸtigat cu scorul de 2-0 รฎn faลฃa lui Wolverhampton ศ™i a terminat pe poziศ›ia a treia รฎn Premier League. La ultimul meci pe banca โ€žcormoranilorโ€, antrenorul german Jurgen Klopp a fost ovaศ›ionat spectatori, de care s-a despฤƒrศ›it cu un discurs emoศ›ionant.

FC Liverpool a terminat pe poziศ›ia a treia รฎn Premier League, dupฤƒ ce a รฎnvins-o รฎn ultima etapฤƒ a sezonului pe Wolverhampton, cu scorul de 2-0, pe teren propriu. โ€žCormoraniiโ€ a รฎncheiat campionatul cu 82 de puncte, dupฤƒ Manchester City (91) ลŸi Arsenal (89).

La finalul meciului de pe Anfield, Jurgen Klopp s-a deplasat la centrul terenului pentru a saluta jucฤƒtorii, รฎndreptรขndu-se apoi spre public, cu un salut cu mรขna รฎn dreptul inimii. โ€žSunt foarte surprins. Ca sฤƒ fiu sincer, mฤƒ gรขndeam cฤƒ o sฤƒ fiu fฤƒcut bucฤƒลฃi, dar nu suntโ€, a afirmat zรขmbitor Klopp, care ลŸi-a ascuns cu greu lacrimile cu ocazia ceremoniei omagiale de la finalul meciului. Acesta a fost ultimul meci al tehnicianului รฎn vรขrstฤƒ de 56 de ani pe banca tehnicฤƒ a lui Liverpool.

FOTO: Facebook FC Liverpool

โ€žSunt foarte bucuros, bucuros pentru voi, de atmosferฤƒ, de meci, de faptul cฤƒ fac parte din aceastฤƒ familie ลŸi de modul รฎn care am sฤƒrbฤƒtorit aceastฤƒ zi. Vฤƒ mulลฃumesc multโ€, a adฤƒugat antrenorul german venit pe banca tehnicฤƒ a โ€žcormoranilorโ€ รฎn 2015.

FOTO: Facebook FC Liverpool

รŽnainte de meci, afiลŸe cu o inimฤƒ รฎn culorile drapelului german au apฤƒrut รฎn timpul intonฤƒrii celebrului imn al clubului, โ€žYou’ll Never Walk Aloneโ€.

FOTO: Facebook FC Liverpool

Klopp a anunศ›at ศ™i numele noului antrenor care รฎi va lua locul pe banca lui FC Liverpool. โ€žFoarte multฤƒ lume plรขnge, dar schimbarea este bunฤƒ. Nu ศ™tii niciodatฤƒ la ce sฤƒ te aศ™tepศ›i, dar dacฤƒ mergi รฎnainte cu o atitudine bunฤƒ, totul va fi bine. Asta ศ›ine de urmฤƒtorul antrenor. Probabil cฤƒ vouฤƒ chiar va pasฤƒ de ceea ce spun, ศ™tiu, dar am o idee.ย Am fฤƒcut un cรขntec โ€žArne Slot, lalala, Arne Slot, lalala, Arne Slot, lalalaโ€. Voi nu trebuie sฤƒ aศ™teptaศ›i, trebuie sฤƒ mergeศ›i รฎnainte cu noul antrenor. Mergeศ›i รฎnainte din prima zi! Poate cฤƒ e greu, dar credeศ›i รฎn continuare! Voi รฎmpingeศ›i echipa spre gol!โ€, a precizat Jurgen Klopp, emoศ›ionat, pe gazon.

Jurgen Klopp a anunลฃat รฎn ianuarie cฤƒ la finalul sezonului o va pฤƒrฤƒsi pe Liverpool, din cauza epuizฤƒrii.

Klopp, care le-a mai antrenat pe Mainz (2001-2008) ลŸi Borussia Dortmund (2008-2015), a cรขลŸtigat opt trofee cu โ€žcormoraniiโ€: un titlu รฎn Premier League (2020), Cupa Angliei (2022), Liga Campionilor (2019), Supercupa Europei (2019), Cupa Mondialฤƒ a Cluburilor (2019), Supercupa Angliei (2022) ลŸi Cupa Ligii engleze (2022, 2024).

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
Romรขnia Liberฤƒ este o publicaศ›ie tipฤƒritฤƒ ศ™i online pentru politicฤƒ, afaceri ศ™i avocaศ›i, care acoperฤƒ anunศ›uri pentru litigii majore, tranzacศ›ii ศ™i probleme de reglementare. A fost fondatฤƒ รฎn 1877, รฎn Romรขnia. RL este o publicaศ›ie de ultimฤƒ orฤƒ ศ™i unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, รฎn principal ca voce a opoziศ›iei รฎmpotriva autocraศ›ilor ศ™i a fostei Securitฤƒศ›i. Printre autorii ศ™i cititorii noศ™tri se numฤƒrฤƒ cea mai mare organizaศ›ie filantropฤƒ, Fundaศ›ia pentru o Societate Deschisฤƒ din SUA, precum ศ™i editorialiศ™ti internaศ›ionali celebri, profesori de ศ™tiinศ›ฤƒ ศ™i de drept din รฎntreaga lume. รŽn 2009, RL publica sฤƒptฤƒmรขnal un supliment de opt pagini cu articole รฎn limba englezฤƒ din New York Times, astฤƒzi publicฤƒ cele mai noi videoclipuri ศ™i ศ™tiri internaศ›ionale. Cu sediul รฎn Bucureศ™ti, RL numฤƒrฤƒ รฎn prezent 50 de colaboratori, agenศ›i ศ™i jurnaliศ™ti.
Cele mai citite

Din ciclul: โ€žDezlegare la meduzeโ€

Rareศ™ Bogdan: Da, am fost nevoiศ›i sฤƒ รฎnghiศ›im o meduzฤƒ. Source link

Marcel Ciolacu asigurฤƒ cฤƒ niciunui pensionar nu i se vor lua bani รฎnapoi dupฤƒ recalcularea pensiilor

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, marศ›i searฤƒ, despre scandalul din jurul recalculฤƒrii pensiilor. Primul-ministru spune cฤƒ nici un politician nu va mai putea umbla...

Un tรขnฤƒr a fost rฤƒnit de o ursoaicฤƒ la โ€žPiciorul Pierciiโ€ din Maramureศ™

Un tรขnฤƒr din localitatea Ieud a fost atacat de o ursoaicฤƒ, รฎn zona "Piciorul Piercii" (900 metri altitudine), รฎn timp ce รฎลŸi cฤƒuta un...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ