4.8 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSportAlte sporturiEmilia Corbu, noua campioanฤƒ naลฃionalฤƒ individualฤƒ la floretฤƒ

Emilia Corbu, noua campioanฤƒ naลฃionalฤƒ individualฤƒ la floretฤƒ

Scrimera Emilia Corbu, legitimatฤƒ la CS Rapid BucureลŸti, este noua campioanฤƒ naลฃionalฤƒ individualฤƒ la floretฤƒ dupฤƒ ce a รฎnvins-o รฎn finalฤƒ pe Rebeca Cรขndescu, de la CSU Poli TimiลŸoara, cu scorul de 15-8, joi, รฎn Sala โ€žAna Pascuโ€ din BucureลŸti.

Podiumul a fost completat de Ingrid Miti Bikfalvi (CSU Politehnica TimiลŸoara) ลŸi de Anca Sฤƒveanu (CSA Steaua BucureลŸti).

De la competiศ›ie a absentat Mฤƒlina Cฤƒlugฤƒreanu, singura reprezentantฤƒ a scrimei romรขneลŸti calificatฤƒ la Jocurile Olimpice de la Paris.

Vineri este programatฤƒ competiลฃia femininฤƒ pe echipe, sรขmbฤƒtฤƒ va avea loc proba individualฤƒ masculinฤƒ, iar duminicฤƒ este programat concursul masculin pe echipe.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe ย Twitter,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
Romรขnia Liberฤƒ este o publicaศ›ie tipฤƒritฤƒ ศ™i online pentru politicฤƒ, afaceri ศ™i avocaศ›i, care acoperฤƒ anunศ›uri pentru litigii majore, tranzacศ›ii ศ™i probleme de reglementare. A fost fondatฤƒ รฎn 1877, รฎn Romรขnia. RL este o publicaศ›ie de ultimฤƒ orฤƒ ศ™i unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, รฎn principal ca voce a opoziศ›iei รฎmpotriva autocraศ›ilor ศ™i a fostei Securitฤƒศ›i. Printre autorii ศ™i cititorii noศ™tri se numฤƒrฤƒ cea mai mare organizaศ›ie filantropฤƒ, Fundaศ›ia pentru o Societate Deschisฤƒ din SUA, precum ศ™i editorialiศ™ti internaศ›ionali celebri, profesori de ศ™tiinศ›ฤƒ ศ™i de drept din รฎntreaga lume. รŽn 2009, RL publica sฤƒptฤƒmรขnal un supliment de opt pagini cu articole รฎn limba englezฤƒ din New York Times, astฤƒzi publicฤƒ cele mai noi videoclipuri ศ™i ศ™tiri internaศ›ionale. Cu sediul รฎn Bucureศ™ti, RL numฤƒrฤƒ รฎn prezent 50 de colaboratori, agenศ›i ศ™i jurnaliศ™ti.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu: Romรขnia va intra anul acesta รฎnย Schengenย ลŸi cu graniลฃele terestre

Premierul a afirmat cฤƒ a rezolvat Schengen, dupฤƒ un eลŸec al fostului prim-ministru Marcel Ciolacu a declarat cฤƒ are โ€žmai multe informaศ›iiโ€ care รฎi permit...

Netanyahu spune cฤƒ pacea este mai aproape dupฤƒ uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului miลŸcฤƒrii palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferฤƒ ลŸansa pฤƒcii รฎn Orientul Mijlociu, a declarat joi searฤƒ premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...

Cazinoul din Constanศ›a รฎntredeschide uศ™a, dupฤƒ 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arฤƒta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru cฤƒ sunt refฤƒcute dupฤƒ modelul original. Deศ™i la รฎnceputul anului,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ