13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiUn cunoscut actor a murit subit la doar 59 de ani

Un cunoscut actor a murit subit la doar 59 de ani

Un actor cunoscut a murit pe neașteptate la vârsta de 59 de ani. Este vorba despre Brian McCardie. Actorul scoțian este cunoscut în special pentru rolul din Line Of Duty, potrivit jurnalul.ro.

Actorul de la Line Of Duty, Brian McCardie, a murit „subit, acasă”, la vârsta de 59 de ani, a confirmat familia sa.

„Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a lui Brian James McCardie, fiu iubit, frate, unchi și prieten drag pentru atât de mulți. Brian a murit brusc acasă, duminică, 28 aprilie. Un actor minunat și pasionat pe scenă și pe ecran, Brian și-a iubit munca și a atins multe vieți și a plecat mult prea devreme”, a scris sora lui pe X.

Ea a mai spus că aranjamentele funerare vor fi anunțate în zilele următoare. Nu a fost anunțată cauza morții.

A murit Angus Cloud, actor cunoscut dintr-un serial extrem de îndrăgit de publicul din România

Angus Cloud, cunoscut pentru rolul său din serialul HBO “Euphoria”, care prezintă viața unor adolescenți din California, a decedat, luni, la vârsta de 25 de ani. Familia sa a anunțat că actorul a avut probleme de sănătate mintală și a fost profund afectat de moartea tatălui său, care a fost înmormântat săptămâna trecută.

Cloud a jucat rolul lui Fezco, un dealer de droguri, în serialul care o are ca protagonistă pe Zendaya, care interpretează o tânără dependentă de droguri. Cauza exactă a morții nu a fost făcută publică, dar familia sa a spus că a suferit de depresie și anxietate și că tatăl său era “cel mai bun prieten” al său.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă