12.4 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăLifestyleNadia Comăneci o susține pe Simona Halep. "Tenisul avea nevoie de ea"

Nadia Comăneci o susține pe Simona Halep. “Tenisul avea nevoie de ea”

Revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis a fost salutată de numeroase personalități, printre care și legenda gimnasticii Nadia Comăneci (62 de ani). Fosta campioană olimpică la gimnastică și-a exprimat bucuria sa sinceră față de revenirea Simonei Halep, subliniind importanța acestei întoarceri pentru întreaga comunitate sportivă din România. Comăneci a evidențiat și momentul dificil prin care Halep a trecut, referindu-se la suspendarea temporară de dopaj suferită de tenismenă.

Primul meci al Simonei Halep (32 de ani) de la revenirea în circuitul WTA a avut loc în turul întâi de la Miami, unde s-a confruntat cu Paula Badosa (26 de ani, locul 91 WTA). Cu toate că Halep a demonstrat un joc competitiv și determinare, a fost învinsă de Badosa cu scorul de 6-1, 4-6, 3-6, într-un meci care a stârnit interesul și emoția fanilor.

“Mă bucur foarte mult să o revăd pe teren pe Simona Halep”

Nadia Comăneci a fost prezentă, în data de 13 aprilie, la conferința de presă organizată cu ocazia tragerii la sorți a tabloului principal la prestigiosul turneu de tenis Ţiriac Open. Acest eveniment sportiv de amploare se va desfășura la Baza Sportivă Năstase/Marica din Capitală și reprezintă un moment așteptat cu nerăbdare de către pasionații tenisului.

Prezența Nadiei Comăneci la conferința de presă a adus un plus de prestigiu și emoție, având în vedere statutul său de legendă în lumea sportului românesc și internațional. Comăneci este recunoscută pentru performanțele sale remarcabile, având în palmares nu mai puțin de 5 medalii de aur obținute la Olimpiadele de la Montreal și Moscova.

Mă bucur foarte mult să o revăd pe teren pe Simona Halep. Este acolo unde îşi doreşte să fie.

Tenisul avea nevoie de ea. Aştept să o văd să joace. Sper să o văd la turneul de la Madrid sau la Roland Garros”, a declarat Nadia Comănesci, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Agerpres.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat Ministerul Muncii: Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale

Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale iar formula care va fi stabilită va ţine cont, printre altele, de nivelul...

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...
Ultima oră
Pe aceeași temă