26 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 3 septembrie 2024
AcasฤƒLifestyleFOTO. Prima ieศ™ire publicฤƒ din ultimele decenii a veteranului actor hollywoodian Gene...

FOTO. Prima ieศ™ire publicฤƒ din ultimele decenii a veteranului actor hollywoodian Gene Hackman, รฎn vรขrstฤƒ de 94 de ani

Veteranul actor hollywoodian Gene Hackman, รฎn vรขrstฤƒ de 94 de ani, a fost vฤƒzut alฤƒturi de tรขnฤƒra sa soศ›ie Betsy Arakawa. Ultima apariศ›ie publicฤƒ a fost รฎn urmฤƒ cu 21 de ani, la Premiile Globurilor de Aur din 2003, noteazฤƒ Daily Star.

Actorul, รฎn vรขrstฤƒ de 94 de ani, a ieศ™it joi (28 martie) รฎn Santa Fe, New Mexico, alฤƒturi de partenera sa Betsy Arakawa, care este cu 32 de ani mai tรขnฤƒrฤƒ decรขt el. Gene, care a jucat รฎn 1967 รฎn „Bonnie and Clyde” ศ™i „The French Connection” รฎn 1971, a fost vฤƒzut strรขngรขnd-o de braศ› pe Betsy, รฎn timp ce se รฎndreptau cฤƒtre Pappadeaux Seafood Kitchen din Santa Fe, o alegere obiศ™nuitฤƒ pentru ei, deoarece legendarul actor locuieศ™te รฎn zonฤƒ รฎncฤƒ din anii 1980.

Hackman, care a sฤƒrbฤƒtorit recent 94 de ani รฎn luna ianuarie, a fost observat savurรขnd o cafea ศ™i o plฤƒcintฤƒ cu mere de la un magazin local situat pe Speedway.

รŽmbrฤƒcat รฎntr-o ศ›inutฤƒ relaxatฤƒ, compusฤƒ din pantaloni de drumeศ›ie, o cฤƒmaศ™ฤƒ รฎn carouri, o vestฤƒ gri, o ศ™apcฤƒ ศ™i ochelari de soare, Hackman a fฤƒcut o plimbare plฤƒcutฤƒ prin zonฤƒ, capturรขnd atenศ›ia trecฤƒtorilor. Aceastฤƒ imagine relaxatฤƒ ศ™i nonศ™alantฤƒ a actorului demonstreazฤƒ cฤƒ la 94 de ani, el รฎncฤƒ รฎศ™i pฤƒstreazฤƒ farmecul ศ™i stilul caracteristic.

Betsy, care este o pianistฤƒ cu pregฤƒtire clasicฤƒ, purta, de asemenea, blugi albastru รฎnchis ศ™i cizme maro din piele de cฤƒprioarฤƒ.

Gene Hackman este un actor american remarcabil, cunoscut pentru talentul sฤƒu excepศ›ional ศ™i pentru o carierฤƒ impresionantฤƒ รฎn industria cinematograficฤƒ. Nฤƒscut pe 30 ianuarie 1930 รฎn San Bernardino, California, Hackman ศ™i-a รฎnceput cariera รฎn actorie รฎn anii ’60 ศ™i a devenit una dintre cele mai respectate ศ™i apreciate figuri din lumea filmului.

Hackman a devenit cunoscut pentru abilitatea sa de a interpreta o varietate de roluri, de la personaje negative ศ™i complexe la eroi รฎndrฤƒzneศ›i ศ™i carismatici. A fost renumit pentru versatilitatea sa ศ™i pentru profunzimea pe care o aducea fiecฤƒrui personaj pe care รฎl interpreta.

Unul dintre rolurile sale cele mai memorabile ศ™i aclamate este cel al detectivului Jimmy „Popeye” Doyle din filmul „The French Connection” din 1971, pentru care a cรขศ™tigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Acest rol emblematic l-a consacrat ca unul dintre cei mai buni actori ai generaศ›iei sale ศ™i a stabilit standarde ridicate รฎn industria cinematograficฤƒ.

Pe lรขngฤƒ „The French Connection”, Hackman a fost aclamat pentru rolurile sale รฎn filme precum „The Conversation” (1974), „Superman” (1978), „Unforgiven” (1992) ศ™i „The Royal Tenenbaums” (2001). De-a lungul carierei sale, a fost nominalizat la cinci premii Oscar ศ™i a cรขศ™tigat de douฤƒ ori, inclusiv pentru cel mai bun actor รฎntr-un rol principal ศ™i pentru cel mai bun actor รฎntr-un rol secundar.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Nu haina face pe om

Muzeul de Civilizaศ›ii din Europa ศ™i Mediterana din Marseille, Franศ›a, propune o experienศ›ฤƒ neobiศ™nuitฤƒ: vizitarea expoziศ›iei โ€žParadise Naturistโ€ fฤƒrฤƒ haine, unicul obiect vestimentar...

Actorulย Obi Ndefo s-a stins din viaศ›ฤƒ, la 51 de ani

Actorul Obi Ndefo, cunoscut pentru rolurile sale รฎn serialele โ€žDawson's Creekโ€, โ€žStar Trek: Deep Space Nineโ€ ศ™i โ€žStargate SG-1โ€. https://www.youtube.com/watch?v=TYonhK-bWLc Obi Ndefo a murit Actorul a murit...

Cei ศ™ase ostatici israelieni uciศ™i au fost „executaลฃi” de Hamas cu un „glonลฃ รฎn ceafฤƒ”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat luni seara cฤƒ cei ลŸase ostatici gฤƒsiลฃi morลฃi รฎntr-un tunel din FรขลŸia Gaza ลŸi aduลŸi duminicฤƒ รฎn Israel...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ