11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăLifestyleFOTO. Prima ieșire publică din ultimele decenii a veteranului actor hollywoodian Gene...

FOTO. Prima ieșire publică din ultimele decenii a veteranului actor hollywoodian Gene Hackman, în vârstă de 94 de ani

Veteranul actor hollywoodian Gene Hackman, în vârstă de 94 de ani, a fost văzut alături de tânăra sa soție Betsy Arakawa. Ultima apariție publică a fost în urmă cu 21 de ani, la Premiile Globurilor de Aur din 2003, notează Daily Star.

Actorul, în vârstă de 94 de ani, a ieșit joi (28 martie) în Santa Fe, New Mexico, alături de partenera sa Betsy Arakawa, care este cu 32 de ani mai tânără decât el. Gene, care a jucat în 1967 în “Bonnie and Clyde” și “The French Connection” în 1971, a fost văzut strângând-o de braț pe Betsy, în timp ce se îndreptau către Pappadeaux Seafood Kitchen din Santa Fe, o alegere obișnuită pentru ei, deoarece legendarul actor locuiește în zonă încă din anii 1980.

Hackman, care a sărbătorit recent 94 de ani în luna ianuarie, a fost observat savurând o cafea și o plăcintă cu mere de la un magazin local situat pe Speedway.

Îmbrăcat într-o ținută relaxată, compusă din pantaloni de drumeție, o cămașă în carouri, o vestă gri, o șapcă și ochelari de soare, Hackman a făcut o plimbare plăcută prin zonă, capturând atenția trecătorilor. Această imagine relaxată și nonșalantă a actorului demonstrează că la 94 de ani, el încă își păstrează farmecul și stilul caracteristic.

Betsy, care este o pianistă cu pregătire clasică, purta, de asemenea, blugi albastru închis și cizme maro din piele de căprioară.

Gene Hackman este un actor american remarcabil, cunoscut pentru talentul său excepțional și pentru o carieră impresionantă în industria cinematografică. Născut pe 30 ianuarie 1930 în San Bernardino, California, Hackman și-a început cariera în actorie în anii ’60 și a devenit una dintre cele mai respectate și apreciate figuri din lumea filmului.

Hackman a devenit cunoscut pentru abilitatea sa de a interpreta o varietate de roluri, de la personaje negative și complexe la eroi îndrăzneți și carismatici. A fost renumit pentru versatilitatea sa și pentru profunzimea pe care o aducea fiecărui personaj pe care îl interpreta.

Unul dintre rolurile sale cele mai memorabile și aclamate este cel al detectivului Jimmy “Popeye” Doyle din filmul “The French Connection” din 1971, pentru care a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Acest rol emblematic l-a consacrat ca unul dintre cei mai buni actori ai generației sale și a stabilit standarde ridicate în industria cinematografică.

Pe lângă “The French Connection”, Hackman a fost aclamat pentru rolurile sale în filme precum “The Conversation” (1974), “Superman” (1978), “Unforgiven” (1992) și “The Royal Tenenbaums” (2001). De-a lungul carierei sale, a fost nominalizat la cinci premii Oscar și a câștigat de două ori, inclusiv pentru cel mai bun actor într-un rol principal și pentru cel mai bun actor într-un rol secundar.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Trafic de droguri la Constanța. O persoană a fost reținută

La data de 14 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au luat măsura...

Impactul Plafonării Prețurilor asupra Ratei Inflației: Analiza Politicilor PSD

Introducere la Contextul Economic Actual Banca Națională a României (BNR) a publicat recent un raport care arată că măsurile de plafonare a prețurilor inițiate de...

Firmele de păcănele preferă să funcționeze acolo unde legea le interzicea acest lucru

Cu multe firme chinuindu-se să constituie, după caz, garanția de 500.000, 800.000 sau de 1.000.000 de euro, restricționarea funcționării aparatelor la sate și în...
Ultima oră
Pe aceeași temă