13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăRomTelecom va lansa un portal de jocuri

RomTelecom va lansa un portal de jocuri

Operatorul de telecomunicatii RomTelecom a lansat un portal de jocuri care va fi accesibil tuturor utilizatorilor de Internet, indiferent de furnizorul utilizat.
Portalul, accesibil la adresa www.clicknetgames.ro, este format din trei segmente: site-ul, care este punctul de intrare pentru clienti si contine si informatii de interes pentru jucatori (noutati despre jocuri, ghiduri, programe pentru descarcare, inclusiv patch-uri pentru jocuri, administrarea contului personal, sectiune de chat, clasamente), serverele de jocuri si un program de comunicare cu serverele de jocuri, care se lanseaza dupa autentificarea pe site a vizitatorului.
Utilizatorii portalului au nevoie de calculator, conexiune Internet, jocul instalat pe calculator, programul de lansare a jocurilor ClickNet instalat pe calculator, un cont gratuit de utilizator ClickNet Games (inregistrare on-line, pe baza unei adrese valide de e-mail).
Portalul face parte din noua gama de servicii pe care RomTelecom le va lansa pe piata, corespunzatoare strategiei companiei de a furniza continut si a stimula utilizarea serviciilor de Internet si date.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă