13.4 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuTandarica a incercat sa-i impace pe Nicu Covaci si Sergiu Nicolaescu

Tandarica a incercat sa-i impace pe Nicu Covaci si Sergiu Nicolaescu

Miercuri seara s-a lansat in Romania, odata cu barul Christian Cafe, conceptul de „wine and cigar bar”. Evenimentul a starnit interesul multor vedete, care nu au intarziat sa-si faca aparitia la fata locului. Deschiderea a fost sub forma unei petreceri tematice din anii '30-'40, presarata cu parfum boem de tabac si bauturi rafinate. Atmosfera a fost intretinuta de manechine imbracate in rochii din colectia Chicago a lui Catalin Botezatu. Pentru a completa atmosfera de „wine and cigar bar”, gazdele au oferit invitatilor trabucuri fabricate manual in Republica Dominicana, care purtau semnatura maestrilor manufacturieri.
Primul sosit la eveniment a fost Florin Piersic Jr., urmat de Ioan Carmazan, Sergiu Nicolaescu, Liza Panait, Gabriel Cotabita, Ovidiu Lipan Tandarica, Nicu Covaci si Cornel Dinu. Nu a lipsit nici Ioana Basescu, fiica presedintelui, care s-a ascuns cat a putut de blitzurile aparatelor de fotografiat. Ioana, care detine si ea un magazin de trabucuri, a venit neinsotita la eveniment si a ascultat-o cu admiratie pe Alexandra Ungureanu, care a adus in actualitate parfumul anilor '30, prin interpretarea unor piese din acea perioada. Printre intarziati s-au numarat Oana Roman, care a avut probleme cu traficul din Bucuresti, si nelipsitul cuplu „Iri” si Monica Gabor, care nu rateaza nici o petrecere din Bucuresti.
Una dintre cele mai neasteptate intalniri a fost cea dintre Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, si Sergiu Nicolaescu. Muzicianul l-a acuzat cu ceva timp in urma pe Nicolaescu ca i-a sters numele de pe genericul filmului „Nemuritorii”, pentru care a compus o parte din coloana sonora si nu a primit nici un ban. Astfel, Covaci a chemat in instanta SC Cine TV Film Production Import-Export SRL (firma lui Sergiu Nicolaescu, care din 2002 are licenta de exploatare asupra filmului „Nemuritorii”). Covaci spune ca numele trupei Phoenix nu a aparut niciodata pe genericul filmului, a carui coloana sonora cuprinde piesele „Pseudo Strunga”, „Lasa, lasa”, „Strunga” si „Cocosii negri”. Intalnindu-se la eveniment, cei doi s-au salutat rece, dupa care Ovidiu Lipan Tandarica a incercat sa „dreaga busuiocul”, spunandu-i lui Nicolaescu ca de fapt Covaci nu are nimic cu el, care este cel mai mare regizor. La auzul acestor vorbe, Nicu Covaci a evitat subiectul, preferand sa plece in graba.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă