18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăPoliticăIohannis, mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de creştinii romano-catolici

Iohannis, mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de creştinii romano-catolici

Duminica aceasta, 31 martie 2023, credincioșii romano-catolici și protestanții sărbătoresc Paștele. Cu această ocazie, președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj.

“Cu prilejul Sărbătorii Învierii Domnului, le transmit credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici din România cele mai calde urări de pace, sănătate şi bucurie. Sărbătoarea Învierii ne aduce împreună într-o comuniune a iertării şi a renaşterii. În mijlocul tuturor provocărilor şi al încercărilor prin care trecem, Paştele ne oferă prilejul să fim împreună cu cei dragi şi ne aminteşte că suntem însoţiţi mereu de iubirea şi puterea divină. În acest spirit de solidaritate şi compasiune, să ne îndreptăm gândurile şi rugăciunile către cei în suferinţă, oferindu-le lumina speranţei şi mângâierea credinţei. Nu trebuie să uităm niciun moment că puterea noastră cea mai mare rezidă în capacitatea extraordinară de a ne îngriji unii de alţii şi de a le fi alături celor aflaţi în nevoie. Vă urez tuturor un Paşte binecuvântat, în pace şi armonie!”, afirmă şeful statului în mesaj, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă