11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăEconomieEconomie internaționalPepco a depășit 30.000 de femei angajate

Pepco a depășit 30.000 de femei angajate

În anul 2023, Pepco a angajat peste 30.000 de femei în lanțurile sale de magazine pe care le deține la nivel european.

Femeile reprezintă până la 93% din forța de muncă a retailerului în Europa, anunță Pepco, printr-un comunicat de presă remis cotidianului național “România liberă”.

La ora actuală, doar în România, un număr de peste 3.200 de femei lucrează în cadrul Pepco.

În majoritatea departamentelor, femeile reprezintă două treimi din forța de muncă.

De asemenea, în țara noastră, peste 1.380 de femei dețin poziția de manager de magazin și conduc echipe formate în majoritate tot din femei.

Femeile ocupă funcții diverse în cadrul Grupului Pepco, fiind prezente atât în consiliul de administrație, cât și în poziții de management și ca designeri, consilieri clienți, agenți de achiziții.

Clienții Pepco sunt în majoritate femei

Analizele interne ale companiei arată că femeile reprezintă 87% din clienții magazinelor Pepco.

În medie, acestea au în jur de 39 de ani și unul sau doi copii. 55% dintre acestea au copii cu vârste de până la 14 ani.

Până la 90-96% dintre femeile de pe majoritatea piețelor unde Pepco este prezent sunt familiarizate cu brandul. Într-un studiu realizat în 2023, clienții au subliniat că a face cumpărături în cadrul magazinului este o formă excelentă de evadare din cotidian.

Citește și:

Câte femei sunt acționari sau asociați în firmele din România. Statistica ONRC

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Poliția a aplicat amenzi, după ce mai mulți nuntași au blocat o intersecție

Poliția din județul Teleorman a intervenit prompt în urma unui incident în localitatea Buzescu, unde circulația a fost blocată de nuntași, generând disconfort și...

Inundațiile din Brazilia au făcut 143 de morți. Guvernul anunță cheltuieli de urgență

Bilanțul victimelor ploilor abundente din statul brazilian Rio Grande do Sul a crescut la 143 de morți, a anunțat duminică organul guvernamental local de...

Darius Olaru, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Vom petrece cât ne țin picioarele”

După ce FCSB a primit oficial trofeul de campioană a Ligii 1, primul după o „secetă” de nouă ani, căpitanul formației roș-albastre, Darius Olaru,...
Ultima oră
Pe aceeași temă