23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportFotbalDinamo, victorie uriașă în fața celor de la FC Hermannstadt. „Câinii roșii”...

Dinamo, victorie uriașă în fața celor de la FC Hermannstadt. „Câinii roșii” sunt la două puncte de baraj

Dinamo a câștigat trei puncte mari în lupta pentru evitarea retrogradării, după ce a învins-o în această seară pe FC Hermannstadt, cu scorul de 1-0, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, în etapa cu numărul 28 a Ligii 1.

Singurul gol al partidei de pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală a fost marcat în minutul 25 de portughezul Goncalo Gregorio, servit excelent de Domagoj Pavicic.

Sibienii şi-au creat mai multe ocazii de gol, cea mai clară fiind ratată de Gabriel Iancu (43), a cărui lovitură de cap a fost apărată de portarul Adnan Golubovic.

Aceasta a fost a treia sa victorie obținută de Dinamo în ultimele patru etape. În acest moment „câinii roșii” ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii 1, cu 25 de puncte. FC Voluntari, echipa de pe locul 14, primul de baraj, are 27 de puncte, dar și un meci mai puțin disputat.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...
Ultima oră
Pe aceeași temă