16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportFotbalCFR Cluj - FC Voluntari 4-1! Adrian Mutu, debut perfect pe banca...

CFR Cluj – FC Voluntari 4-1! Adrian Mutu, debut perfect pe banca ardelenilor

CFR Cluj, cu Adrian Mutu aflat la primul meci pe banca tehnică, a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-1, luni seara, pe teren propriu, în epilogul etapei cu numărul 23 a Ligii 1.

CFR a deschis scorul prin Daniel Bîrligea, în minutul 36, cu un şut superb din întoarcere, după o pasă furnizată de Deac, titular după o lungă perioadă de timp.

FC Voluntari a egalat imediat, prin slovacul Adam Nemec (43), cu o lovitură de cap la centrarea lui Nicolae Carnat. Ilfovenii puteau intra în avantaj la pauză, dar Robert Popescu a trimis mingea în bara transversală, în minutele adiționale ale primei reprize.

Ardelenii au făcut 2-1 în minutul 62, prin nigerianul Philip Otele, care a înscris din pasa lui Bîrligea, după o gafă de proporţii a lui Carnat, care a executat un aut de la margine spre propriul portar.

Grecul Panagiotis Tachtsidis (64) a majorat diferenţa la scurt timp, din pasa lui Deac, iar nigerianul Peter Michael, introdus pe teren în minutul 71, a închis tabela trei minute mai târziu, din pasa aceluiași Deac.

Cu trei pase decisive furnizate, „veteranul” Ciprian Deac a fost desemnat omul meciului.

Acesta a fost primul meci al lui Adrian Mutu pe banca tehnică a formației din Gruia, după numirea în funcția de antrenor principal.

Sursa foto: Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

După acest succes, clujenii o egalează pe Rapid în clasament, cu 39 de puncte. Lider autoritar în Liga 1 este FCSB, cu 50 de puncte.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Xavi se va întâlni cu Joan Laporta pentru discuții în ceea ce privește viitorul său la Barcelona

Antrenorul de la FC Barcelona, Xavi Hernandez, și președintele Joan Laporta se vor întâlni pentru a discuta despre viitorul antrenorului la club. Se pare că...

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...

Iohannis a numit-o pe Monica-Cecilia Sitaru ambasadoarea României în 11 țări africane

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 17 mai 2024, un decret prin care Monica-Cecilia Sitaru, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica...
Ultima oră
Pe aceeași temă