21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăVideoVIDEO. Bărbați înarmați au ucis o persoană într-o biserică din Istanbul

VIDEO. Bărbați înarmați au ucis o persoană într-o biserică din Istanbul

Doi bărbați înarmați mascați au împușcat mortal o persoană în timpul slujbei de duminică (28 ianuarie) într-o biserică din Istanbul, a declarat ministrul de interne Ali Yerlikaya, adăugând că autoritățile încă îi caută pe atacatori.

Yerlikaya, care a condamnat atacul, a precizat că acesta a avut loc în jurul orei 08:40 GMT la biserica catolică italiană Santa Maria din cartierul Sariyer.

“C.T., care se afla printre cei care participau la slujbă, a fost ținta unui atac armat de către doi indivizi mascați și din păcate și-a pierdut viața”, a declarat ministrul pe platforma de socializare X, referindu-se la inițialele victimei.

Oficialii turci au tendința de a nu folosi numele complet al victimelor sau al autorilor atacurilor.

Nu a fost imediat clar de ce a fost vizată persoana respectivă. Imagini de la biserică au arătat mai multe mașini de poliție și o ambulanță în fața clădirii.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ministrul Sănătății vorbește despre situația maestrului Florin Piersic

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis sâmbătă că evoluția artistului Florin Piersic, care a fost operat la Spitalul "Foișor" din Capitală, este una favorabilă. "Aşteptăm...

Biden i-a spus lui Iohannis că ceva îl deRUTTEază

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis s-a întors foarte deRUT(TE)at din Statele Unite ale Americii (SUA). Aceasta după ce președintele octogenar american, Joe Biden,...

VIDEO. Mesajul lui Mbappe. Francezul a anunțat oficial că va părăsi PSG. “Este ultimul meu an”

După șase ani de activitate la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe (25 de ani) a luat decizia de a pleca. Speculațiile din presa internațională s-au...
Ultima oră
Pe aceeași temă