28.9 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
Acasฤƒศ˜tirile zileiNovak Djokovic, OUT de la Australian Open! Jannik Sinner va juca prima...

Novak Djokovic, OUT de la Australian Open! Jannik Sinner va juca prima finalฤƒ de Grand Slam a carierei

Novak Djokovic a ratat ศ™ansa de a-ศ™i trece รฎn palmares cel de-al 25-lea titlu de Grand Slam dupฤƒ ce a fost eliminat รฎn semifinalele turneului de la Australian Open de Jannik Sinner, la capฤƒtul unui meci de patru seturi, รฎncheiat cu scorul de 6-1, 6-2, 6-7, 6-3, รฎn favoarea italianului de 22 de ani.

Deศ›inฤƒtor a 10 titluri la Australian Open, un record absolut, Djokovic a ratat ศ™ansa de a cuceri al 25-lea sฤƒu trofeu de Grand Slam ลŸi a รฎmbunฤƒtฤƒลฃi recordul pe care รฎl รฎmparte รฎn prezent cu legenda tenisului australian Margaret Court, pe care l-a egalat รฎn septembrie 2023, dupฤƒ victoria de la US Open.

Italianul clasat pe poziศ›ia a patra รฎn ierarhia ATP s-a impus dupฤƒ trei ore ลŸi 22 de minute de joc. Jannik Sinner a pus astfel capฤƒt unei serii de 33 de victorii consecutive ale sรขrbului la Australian Open.

Sursa foto: Facebook Australian Open

Sinner, โ€žnaศ™ulโ€ lui Novak Djokovic

Aceasta este a treia victorie obลฃinutฤƒ de Jannik Sinner รฎn ultimele patru confruntฤƒri cu Novak Djokovic, รฎn faลฃa cฤƒruia s-a mai impus la Turneul Campionilor, รฎn faza grupelor (รฎnainte ca sรขrbul sฤƒ-ลŸi revanลŸa รฎn finalฤƒ), iar apoi de douฤƒ ori รฎn cursul รฎntรขlnirii de Cupa Davis dintre Italia ลŸi Serbia.

Finala de duminicฤƒ va fi prima de Grand Slam din cariera lui Sinner. Italianul se va lupta pentru marele trofeu cu cรขศ™tigฤƒtorul dintre rusul Daniil Medvedev ลŸi germanul Alexander Zverev, partidฤƒ care se disputฤƒ la ceastฤƒ orฤƒ.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
Romรขnia Liberฤƒ este o publicaศ›ie tipฤƒritฤƒ ศ™i online pentru politicฤƒ, afaceri ศ™i avocaศ›i, care acoperฤƒ anunศ›uri pentru litigii majore, tranzacศ›ii ศ™i probleme de reglementare. A fost fondatฤƒ รฎn 1877, รฎn Romรขnia. RL este o publicaศ›ie de ultimฤƒ orฤƒ ศ™i unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, รฎn principal ca voce a opoziศ›iei รฎmpotriva autocraศ›ilor ศ™i a fostei Securitฤƒศ›i. Printre autorii ศ™i cititorii noศ™tri se numฤƒrฤƒ cea mai mare organizaศ›ie filantropฤƒ, Fundaศ›ia pentru o Societate Deschisฤƒ din SUA, precum ศ™i editorialiศ™ti internaศ›ionali celebri, profesori de ศ™tiinศ›ฤƒ ศ™i de drept din รฎntreaga lume. รŽn 2009, RL publica sฤƒptฤƒmรขnal un supliment de opt pagini cu articole รฎn limba englezฤƒ din New York Times, astฤƒzi publicฤƒ cele mai noi videoclipuri ศ™i ศ™tiri internaศ›ionale. Cu sediul รฎn Bucureศ™ti, RL numฤƒrฤƒ รฎn prezent 50 de colaboratori, agenศ›i ศ™i jurnaliศ™ti.
Cele mai citite

Testamentul actorului Alain Delon a fost transmis celor trei copii

La aproape o lunฤƒ de la decesul lui Alain Delon, testamentul actorului a fost transmis celor trei copii ai sฤƒi, care nu aveau o...

Chiriile din Bucureศ™ti au crescut cu 16% รฎn august 2024: Sectorul 1 devine cel mai scump

Preศ›urile chiriilor din Bucureศ™ti au รฎnregistrat o creศ™tere semnificativฤƒ รฎn august 2024, cu un avans de 16% faศ›ฤƒ de aceeaศ™i lunฤƒ din anul anterior,...

Pฤƒdurea din jurul staศ›iunii Bฤƒile Olฤƒneศ™ti a fost din nou cuprinsฤƒ de incendiu

Pompierii militari au fost solicitaลฃi, joi, sฤƒ intervinฤƒ la un nou incendiu izbucnit รฎn pฤƒdurea din jurul staลฃiunii Bฤƒile OlฤƒneลŸti, au informat reprezentanลฃii Inspectoratului...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ