15 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSportAlte sporturiGALERIE FOTO. Cea mai sexy jucătoare de darts vine din Germania

GALERIE FOTO. Cea mai sexy jucătoare de darts vine din Germania

Darts-ul a cunoscut o explozie în popularitate după ultimul Campionat Mondial, care s-a desfășurat între 15 decembrie și 3 ianuarie, în Alexandra Palace din Londra. De acest val de entuziasm speră să profite și Sarah Milkowski, o tânără care visează să-și facă un nume în competițiile de aruncare a săgeților la țintă.

Alintată de fani „Sapphire”, Sarah este originară din Dusseldorf și are deja peste 90.000 de urmăritori pe Instagram și TikTok. Germanca a început să practice darts-ul ca pe un hobby în 2016, la un pub local, înainte de a face saltul la profesioniști în 2018.

Într-un interviu acordat pentru „Darts News”, Sarah a explicat cum fotografiile pe care le-a postat online au ajutat-o să obțină invitații de participare la diverse turnee și competiții din Germania și Marea Britanie.

„Mi-am dat seama foarte repede că pozele au atras multă atenție în comunitatea de darts și am început să postez din ce în ce mai des. (…) Am primit o mulțime de invitații de participare la turnee. Sunt foarte recunoscătoare”, a spus aceasta.

În ciuda faptului că prezența sa online a adus-o alături de așii săgeților, blondina spune că, cel puțin deocamdată, darts-ul este pentru ea doar o slujbă cu jumătate de normă: „Obiectivul meu personal este să ajung să trăiesc din asta. Momentan nu mă pot întreține din premii”.

Deși a devenit o obișnuită a competițiilor importante, jucătoarea în vârstă de 31 de ani recunoaste că mai are de lucru până când poate spera la un loc fruntaș: „ În 2024, vreau să mă concentrez mai mult pe jocul meu, să mă antrenez mai mult și să mă perfecționez pentru a obține rezultate mai bune în turneele oficiale, pentru a demonstra că sunt mai mult decât o fată din social media”.

Idolii divei sunt Gerwyn Price și Fallon Sherrock. „La masculin, îl admir pe Gerwyn Price. Mă inspiră modul în care a reușit să devină jucător profesionist în scurt timp. Și a avut nevoie de doar șapte ani pentru a deveni campion mondial și numărul unu în lume. Asta este absolut spectaculos. Dintre femei, cu siguranță rezonez cu Fallon Sherrock”, a dezvăluit germanca.

De asemenea, Sarah Milkowski încearcă să promoveaze în mod activ darts-ul printre femei. Într-o postare, ea le-a îndemnat pe conaționalele care o urmăresc pe rețelele de socializare să se înscrie la turneele Women’s Series.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Avanpremiera filmului „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” a avut loc joi seara, la București

Filmul „În inima Naţionalei - Din vestiar până în Germania”, povestea neștiută a calificării naționalei de fotbal a României la EURO 2024, regizat de...

Prins în timp ce comercializa peste 2 kilograme substanță cristalină 4-MMC

La data de 10 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au decis să...

Tribunalul Vaslui a decis! Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu

Tribunalul Vaslui a menţinut, vineri, măsura arestului la domiciliu în cazul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită. „În...
Ultima oră
Pe aceeași temă