15.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăPoliticăNume noi la conducerea ANAF și Autoritatea Vamală Română

Nume noi la conducerea ANAF și Autoritatea Vamală Română

Premierul Marcel Ciolacu a semnat vineri decizii ce marchează o serie de modificări la nivelul conducerii Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și Autorității Vamale Române, consolidând astfel echipa de conducere a acestor instituții cheie.

La Agenția Națională de Administrare Fiscală au fost numiți doi noi vicepreședinți cu rang de subsecretar de stat au fost numiți. Gabriela-Florentina Ionescu și Alexandru Drăghici își asumă aceste poziții cu responsabilități extinse în ceea ce privește administrarea fiscală și implementarea politicii fiscale în țară.

La conducerea Autorității Vamale Române a fost numit ca vicepreședinte Alexandru Ioan Dudu, aducându-și contribuția la eficientizarea și gestionarea vamală în contextul schimbărilor economice și comerciale.

Deciziile au fost publicate vineri în Monitorul Oficial, subliniind angajamentul Guvernului de a aduce profesioniști calificați și dedicați în poziții-cheie, cu scopul de a îmbunătăți eficiența administrativă și de a promova buna guvernare.

În același context, decizia de eliberare a lui Costea Sandu din funcția de vicepreședinte la ANAF a fost, de asemenea, oficializată.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Guvernul discută Programul Național de Reformă pe anul 2024

Guvernul Ciolacu are pe ordinea de zi a ședinței din 9 mai 2024 un Memorandum pentru "Aprobarea Programului Național de Reformă 2024", elaborat conform...

Rusia și China subiectele principale ale alegerilor prezidențiale din Lituania

În Lituania va avea loc duminică primul tur al alegerilor prezidenţiale, la care au drept de vot circa 2,5 milioane din cei 2,8 cetăţeni;...

Rusia a sărbătorit victoria asupra nazismului cu o paradă militară în Piața Roșie

Rusia a marcat victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, la două zile după ce Vladimir Putin și-a reconfirmat...
Ultima oră
Pe aceeași temă