16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSocialEvenimentGrav accident rutier, cu un mort și doi răniți, pe DN2 -...

Grav accident rutier, cu un mort și doi răniți, pe DN2 – E85, în Neamț

O persoană a decedat şi două au fost rănite în urma coliziunii care s-a produs, duminică, între două TIR-uri şi două autoturisme, pe DN2 – E85, în localitatea Cordun, de lângă Roman.

Victimele, două dintr-un autoturism şi şoferul unui TIR, au rămas încarcerate, fiind extrase de pompieri.

„Într-unul dintre autoturisme erau două persoane încarcerate. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea acestora. Uneia dintre acestea, care se afla în stare de semiconştienţă, i s-au aplicat manevre de resuscitare de echipajul SMURD TIM. Din păcate, victima, un bărbat de 23 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

A doua victimă din autoturism, o tânără în vârstă de 20 ani, a fost preluată în stare de conştienţă de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru a fi transportată la Centrul de Primiri Urgenţe (CPU) Roman. Şi şoferul TIR-ului a fost transportat la CPU Roman, după ce a fost descarcerat de pompieri.

Până la sosirea forţelor de intervenţie, alte trei persoane implicate în accident, două dintr-un alt autoturism şi şoferul celui de-al doilea TIR, s-au autoevacuat.

Traficul rutier în zona accidentului este blocat pe ambele sensuri.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Lucrări pe podul Giurgiu – Ruse. Traficul se va desfășura pe o singură bandă

Traficul pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, care leagă România de Bulgaria, va fi restricționat pe toată durata lunii mai. Această decizie vine ca urmare a...

PNL îl trimite înapoi la Brașov pe ministrul Veștea

Conducerea PNL l-a desemnat pe Adrian Veștea, actualul ministru al Dezvoltării, drept candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov. Veștea va fi candidatul...

Ce este o stație de acumulator portabil și cum o poți folosi

Dacă ești pasionat de camping sau excursii în natură, cu siguranță vei considera achiziția unei stații de acumulator portabil o adevărată investiție. Chiar și...
Ultima oră
Pe aceeași temă